Rachel Jacobs

Etiquettediner 2018

Een mooi bedrag voor Serve the City Tilburg! 

Op dinsdagavond 27 maart hebben we de tweede editie van het etiquettediner georganiseerd in samenwerking met Fractie Front. Onder het genot van een luxe drie-gangendiner heeft Koen Becking de studenten alles verteld over de etiquette die van toepassing zijn bij een chique diner. 
De avond begon om 18:00 uur met een welkomstborrel, waarna Koen ons vertelde dat de heren de dames uit moesten nodigen plaats te nemen aan tafel. Eenmaal aan tafel kreeg iedereen het voorgerecht, een heerlijke tomatensoep. Bij het eten van tomatensoep is er van alles van belang, hier heeft Koen Becking ons alles over verteld. Ook bij het hoofd- en nagerecht wist hij van alles te vertellen over hoe je wel en niet moest eten. Tussen de gangen door vertelde hij over algemene etiquette, zoals kleding keuze, het oplopen van een trap, de wijnkeuze etc. 

Na het nagerecht was het tijd voor de uitreiking van de cheque aan het goede doel. Dit jaar waren wij het goede doel, Serve the City Tilburg! We hebben een heel mooi bedrag van maarliefst €334 in ontvangst mogen nemen van Fractie Front, waarna dit door de Universiteit van Tilburg verdubbeld is. Dit prachtige bedrag zal naar onze activiteit Serve the Grey gaan, waarmee wij weer leuke activiteiten voor ouderen kunnen organseren. 

Het was een prachtige avond en daarvoor willen we alle aanwezigen, Fractie Front en Koen Becking bedanken! 

Reageren

Naam:
E-mail adres:
Reactie: