Lulu Stoffer

Introductieweek

Vorige week waren de introductieweken voor de nieuwe studenten en natuurlijk waren wij zowel op de TOP week als op de Purple week aanwezig! 

Tijdens de introductieweek van de universiteit, beter bekend als de TOP week, was Serve the City tot het goede doel benoemd. Dit hield in dat wij de hele week overal te vinden waren. Maandag waren wij aanwezig tijdens de BBQ en op het openingsfeest. Op dinsdag hebben wij heerlijk in het Leijpark in de zon gestaan waar een viertal spellen gespeeld konden worden. Deze spellen sloegen terug op de activiteiten die wij elk jaar in samenwerking met de grote studentenverenigingen van Tilburg organiseren. Door deze spellen te spelen en te winnen konden er munten voor die verenigingen gewonnen worden. Dit was een erg groot succes en leverde het nodige enthousiasme op. Tijdens de recharge lunch op woensdag hebben we de heupjes log gegooid en meegedaan aan het ochtendgymnastiek. Donderdag waren wij te vinden op het TOP-festival. Op vrijdag sloten wij de week met jullie af bij het zwembad waar onze strandballen door de lucht vlogen. 

Tijdens de TOP week vond ook de introductieweek voor de hogescholen plaats, ook wel de Purple week genoemd. Ook hier zijn wij op dinsdag aanwezig geweest met een leuke foto opdracht. De groepen kregen de opdracht een foto te maken van zichzelf waarop zij uitbeelden hoe zij de introductie ervaarden. Hierdoor hebben we zeer leuke foto's op onze Facebook langs zien komen. De winnaar is inmiddels te vinden op onze pagina! 
https://www.facebook.com/servethecitytilburg/


Wij zijn inmiddels een bijgekomen van deze prachtige week en zijn helemaal klaar voor het nieuwe collegejaar! We hopen dat jullie net zoveel genoten hebben van deze week als wij en dat ook jullie helemaal klaar zijn voor het nieuwe jaar. Reageren

Naam:
E-mail adres:
Reactie: