Happietaria
door Rachel Jacobs | Tilburgse studenten openen restaurant voor goede doel | 0 reacties

Het eerste Happietaria restaurant in Tilburg opent vrijdag 21 oktober. In dit restaurant, geheel belangeloos opgezet door studenten, steun je met je maaltijd het goede doel. De opbrengst van het restaurant is bestemd voor MIVA. Het restaurant is van vrijdag 21 oktober tot vrijdag 4 november geopend.

» Lees verder
Symposium What\'s in it for me? Niks?!
door Esther | Een symposium over jezelf belangeloos inzetten voor een ander. Is dat iets wat bestaat? | 0 reacties

Serve the City & de Gemeente Tilburg hebben hun handen ineen geslagen en hebben deze inspirerende middag samen opgezet. Vier sprekers zullen jullie meenemen op ontdekkingstocht van maatschappelijke betrokkenheid. Wat doet dit met ons als mens als wij een ander helpen? Bestaat altruïsme? 

» Lees verder
Vluchtelingenwerk Nederland
door Rachel Jacobs | 0 reacties

Vluchtelingenwerk Nederland is op zoek naar vrijwilligers. 

» Lees verder
Cadeautjespiramicde
door Anne van Gestel | 0 reacties

Na de zomer zal weer de activiteit de Cadeautjespiramide plaatsvinden! We zullen een dag voor Sinterklaas spelen en de kinderen die het wat harder nodig hebben blij maken met een cadeautje. Wij zoeken nog commissieleden die deze dag tot een succes kunnen maken. Heb jij interesse om de Cadeautjespiramide te gaan organiseren? Stuur dan een mail na...

» Lees verder
Serve the Burger
door Anne van Gestel | 0 reacties

Serve the Burger zal dit jaar plaatsvinden op 16 juli op drie verschillende locaties. Tijdens deze dag zullen studenten en buurtbewoners samenkomen en zo elkaar beter leren kennen. In de middag zullen studenten zich maatschappelijk bijdragen in de wijk en de middag zal afgesloten worden met een gezamenlijke barbecue.

De barbecues ...

» Lees verder
Vrijwilligerspicknick
door Anne van Gestel | 0 reacties

Op 22 juni organiseren wij in de middag een picknick voor onze vrijwilligers om hen te bedanken voor dit mooie jaar! Ben je commissielid of vrijwililger geweest dit jaar of heb je misschien interesse om volgend jaar actief te worden bij Serve the City? Stuur dan een mailtje naar voorzitter@servethecitytilburg.nl en dan zien we je graag de 22e!

» Lees verder