Rachel Jacobs

Serve the Dinner 2018

Een heerlijk diner voor eenzame ouderen! 

Op zaterdag 7 april vond in samenwerking met T.S.V. Plato onze jaarlijkse activiteit Serve the Dinner plaats. Hier hebben we op de sociëteit van Plato een drie gangen diner georganiseerd voor twee doelgroepen, namelijk (eenzame) ouderen en mensen die aangesloten zitten bij de voedselbank. 
De avond begon met een welkomstwoordje waarna de eerste gang, uiensoep, werd geserveerd. Hierna kwam een vrijwilliger op het podium meerdere nummers zingen wat bij het hele publiek heel leuk werd gevonden. 
Na dit optreden kwam het hoofdgerecht: kipsaté met frietjes en een salade. Vervolgens werd er een quiz gehouden waarbij de vijf mensen die het minste fouten hadden gemaakt, een gratis prijs kregen. 
Als laatste werd het dessert geserveerd, wat een proeverij van brownies met ijs was. Het gehele diner werd door iedereen heel erg lekker gevonden en iedereen heeft genoten van de gezellige avond. We willen dan ook graag alle sponsoren bedanken voor hun gulle bijdrages, zonder hen had de activiteit zeker niet kunnen plaatsvinden. Ook alle vrijwilligers die geholpen hebben willen we heel erg bedanken voor hun moeite, tijd en inzet! Ben je benieuwd naar alle foto's? Neem dan een kijkje in het foto album! 

Reageren

Naam:
E-mail adres:
Reactie: