Rachel Jacobs

Serve the Moms 2018

Woensdag 21 februari vond de activiteit 'Serve the Moms' plaats, een initiatief voor moeders die in problemen verkeren en daardoor tijdelijk in het Sterk Huis verblijven. Dit huis biedt een warme en veilige omgeving aan moeders en kinderen waar ze in tijden van crisis tot rust kunnen komen. Om daar een steentje aan bij te dragen organiseerde Serve the City Tilburg een bingo voor alle moeders.

Na weken van vergaderen en verzamelen was het op woensdag eindelijk tijd voor de activiteit. Bepakt en bezakt met bioscoopbonnen, speelgoed, servies, woonaccessoires en ga zo maar door, vertrokken de commissie, de dagvrijwilligers en het bestuur naar Kompaan en De Bocht om er een leuke middag van te maken. Om 15:00 uur druppelden de eerste nieuwsgierige moeders langzaam de kantine binnen, waar ze voor ze gingen zitten het niet konden laten om even de prijzentafel te bekijken. Om 15:30 uur begon dan eindelijk de bingo en werden de moeders pas echt fanatiek. Langzaam maar zeker kwamen de eerste geluksvogels hun prijzen uitkiezen en voor je het wist was de eerste ronde voorbij. Ook de tweede ronde ging vlot, en terwijl alle moeders druk bezig waren met de bingo, hadden de kinderen de tijd van hun leven in de 'Tovertuin', een speelkamer waar ze zich volop konden uitleven. 
Rond 17:30 uur waren alle prijzen weggegeven, de kinderen moe van het spelen en begon iedereen wel honger te krijgen. Gelukkig hadden de meiden van de commissie daar wel iets op bedacht: een frietkar! Nadat aan iedereen frietjes en snacks werden uitgedeeld, konden de meiden van Serve the City Tilburg moe maar voldaan terugkijken op een geslaagde middag, waarbij de moeders en hun kinderen hun problemen even konden vergeten.Wil je graag alle foto's zien? Neem dan een kijkje in ons fotoboek!

Reageren

Naam:
E-mail adres:
Reactie: