Rachel Jacobs

You Are Beautiful 2018

Vrijdag 11 mei was het zo ver, het jaarlijkse You are Beautiful event vond weer plaats, ons evenement voor verstandelijk beperkten!

Toen we in de ochtend bij de locatie kwamen, stonden de eerste deelnemers al klaar. Voor hen was het nog even wachten want om half 10 begonnen de aanmeldingen! Elke deelnemer kreeg muntjes voor de koffie en een naamsticker, zodat iedereen gelijk kon zien bij wie ze in de groep zaten! Na een korte uitleg begon om 10 uur voor iedereen de eerste ronde! Elke groep begon bij een andere workshop.
 
De eerste workshop was nagels lakken. De nagels werden gevijld en alle deelnemers werden voorzien van een mooi kleurtje op de nagels. Met nog een lekkere handcrème waren de handen weer mooi en zacht! Ook konden de deelnemers hun eigen potje versieren met stickers, hartjes en diamantjes, en wat zijn ze mooi geworden! De derde workshop was een heuse fotoshoot, waarbij alle deelnemers zich konden verkleden om op de foto te gaan. En last but not least was er ook een zumba workshop verzorgd door TSDV Dancenation! 
 
Bij de lunch kon iedereen plaatsnemen aan een tafel en kon er brood en beleg gepakt worden. Er was een ruime keuze, met dank aan Albert Heijn Westermarkt. En na een goede lunch en een lekker kopje koffie of thee was het weer tijd om verder te gaan met de volgende workshop. 
 
Om half 2 waren we klaar met de laatste workshop en hebben we met zijn allen nog een laatste dansje gedaan! Ook was er ruimte voor een catwalk waar de liefhebber nog één keer de show kon stelen. Daarnaast heeft iedereen nog kunnen genieten van een paar dansoptredens van de deelnemers! Daarna was het tijd om de geknutselde potjes op te halen samen met een goed gevulde goodiebag en moesten we afscheid nemen.
 
Het was een zeer geslaagde dag en wij hopen dat iedereen ervan heeft genoten!
 Ben je benieuwd naar alle foto's? Kijk dan in het foto album!

Reageren

Naam:
E-mail adres:
Reactie: