Kinderen die aangesloten zijn bij de Voedselbank een leuke Sinterklaas bezorgen! | Rachel Jacobs

Cadeautjespiramide

Kinderen die aangesloten zijn bij de Voedselbank een leuke Sinterklaar bezorgen!
 
 
 
 

December hoort een maand te zijn waarin gezelligheid voorop staat, waar iedereen zich gewaardeerd voelt en waarin kinderen hun speelgoedkast kunnen aanvullen. Echter kan voor veel mensen deze droom niet uitkomen. Afgelopen zaterdag hebben wij ervoor gezorgd dat een aantal kinderen, die normaal geen Sinterklaas kunnen vieren, toch iets van hun verlanglijstje konden afstrepen.

Zaterdag 24 november vond de tweede activiteit van Serve the City Tilburg plaats, namelijk de Cadeautjespiramide. Hierbij hebben wij ongeveer 30 kinderen blij kunnen maken met leuke cadeautjes die ze van Sinterklaas en zijn pieten hebben gekregen.
Om 11:00u startten wij deze leuke dag. We begonnen met de cadeautjes naar de locatie te brengen, de pietenpakken op te halen en de locatie mooi te versieren.
Om 14:00u kwamen de eerste nieuwsgierige kinderen binnenstromen. De hele zaal stond vol met leuke knutselspullen en spelletjes, lekkere snacks zoals mandarijnen, chocoladelollies en natuurlijk pepernoten. Twee meiden van het bestuur speelden roetveegpieten. Hier waren de kinderen erg enthousiast over. 
Van 14:30u tot 16:00u hebben de kinderen allerlei leuke spelletjes gespeeld, namelijk: schoorsteen gooien, een Sinterklaasquiz, zaklopen en schminken.
Om 16:00u was het dan eindelijk zover, de Sinterklaas en zijn pieten kwamen de kinderen bezoeken en brachten enorm leuke cadeautjes mee. Na een paar Sinterklaasliedjes te hebben gezongen, mocht ieder kind naar voren komen en het cadeautje bemachtigen. Toen iedereen zijn cadeautje had, werden ze allemaal samen uitgepakt en een luid gegil vulde de zaal. Alle kinderen waren enorm blij met het mooie cadeau.

We kunnen dan ook zeggen dat het een zeer geslaagde dag was voor ons en voor alle aanwezige kinderen met hun ouders. We hebben enorm genoten van de gezelligheid, de blijheid en de stralende gezichten van de kinderen.
We willen dan ook Fractie SAM bedanken voor de fijne samenwerking. Daarnaast willen we natuurlijk alle vrijwilligers bedanken die meegeholpen hebben in de commissie en op de dag zelf!
 

 
 
 

Reageren

Naam:
E-mail adres:
Reactie: