Wat doen wij? 

Serve the City Tilburg is een studenten vrijwilligersbeweging die zich inzet voor het welzijn van de stad. Dat doen we heel praktisch! We organiseren vrijwilligersprojecten en daar kan jij alleen of samen met je vrienden aan mee doen.

Veel mensen willen graag iets voor een ander doen, maar weten niet waar ze moeten beginnen en of ze wel een verschil kunnen maken. Wij denken daar anders over. Jij kan een verschil maken!

Wij willen jou de kans geven om een verschil te maken door het organiseren van  allerlei activiteiten.
 

Focusdays

Door het jaar heen organiseren we focusdays. Tijdens een focusday organiseren we allerlei leuke projecten voor een specifieke doelgroep. Dit jaar hebben wij onder andere focusdays rondom de thema's "Serve the Kids", "Serve Your Culture" , "You are Beautiful" en "Serve the Grey". Het is aan jou de keus of je wil plaatsnemen in een commissie en wilt helpen bij het organiseren, of dat je aanwezig wilt zijn op de dag zelf. Dan ga je bijvoorbeeld gehandicapte vrouwen een beautydag geven, of cadeautjes uitdelen aan armere kinderen in Tilburg.  
Een mooi moment in het jaar is bijvoorbeeld Serve the Dinner. Dan worden verschillende personen uit de Tilburgse bevolking uitgenodigd. Het tafelgezelschap varieert dan van ouderen, studenten, dak-en thuislozen tot wethouders en zakenrelaties. Tijdens deze avond willen we deze mensen samenbrengen om een gezamenlijke band te creëren en mensen een stukje dichter bij elkaar te brengen. In het filmpje onderaan deze pagina kan je sfeer proeven van Serve the Dinner een aantal jaar geleden. 

 

Ask & Serve

Wil jij je samen met je huisgenoten, dispuut of vriendengroep inzetten voor de stad? Neem dan contact met ons op en wij helpen jullie om een goed project te vinden en op te zetten!

We zijn altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe plannen en ideeen. Heb jij tips en ideeen voor ons? Mail ze dan naar info@servethecitytilburg.nl
 

Serve the Dinner