Wie zijn wij?

 

Serve the City bestaat uit een groep (oud) studenten die ervan overtuigd zijn dat studenten in Tilburg een bijdrage kunnen leveren aan het welzijn van de inwoners van Tilburg. De organisatie bestaat uit een groep enthousiaste studenten die onderverdeeld zijn in verschillende teams. Wil jij graag iets betekenen voor je stadsgenoten? Heb jij hiervoor een aantal uur per week of maand de tijd voor? Wij zijn altijd op zoek naar mensen die hun eigen talenten willen inzetten om iets bij te dragen. Dus ben jij een organisatietalent, creatieveling of gewoon heel erg enthousiast? Laat dan zeker wat van je horen en versterk ons team! 

 

Studentenbestuur

Het studentenbestuur is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken van Serve the City. Het bestuur is verantwoordelijk voor en heeft de leiding over de projecten. Het bestuur wordt ondersteund door een coordinator. 


Commissies

Wij zijn altijd op zoek naar studenten die onze commissies willen versterken, zij zijn heel hard nodig om de focusdays neer te zetten! Dus heb jij wat extra uurtjes over die je graag wilt investeren in het welzijn van andere mensen? Dan is een commissie bij Serve the City misschien iets voor jou. In een commissie ben je samen met jouw team verantwoordelijk voor de gehele organisatie van een focusday. Dit is dus ook voor jou een kans om je talenten te gebruiken, jezelf te ontwikkelen en samen met jouw commissie iets moois neer te zetten. Kijk in onze agenda welke activiteiten in de planning staan en waar je graag aan bij wilt dragen. 


Dagvrijwilligers

Vind jij het leuk om praktisch bezig te zijn door je in te zetten als vrijwilliger op een van onze focusdays? Iedere focusday zijn er veel mensen nodig die hun handjes uit de mouwen steken en iets willen betekenen voor Tilburg. Dit is een goede manier om eens te proeven aan vrijwilligerswerk bij Serve the City Tilburg. Wil je hieraan deelnemen? Stuur een mailtje naar info@servethecitytilburg.nl en dan houden we je op de hoogte van komende activiteiten!

Voor meer informatie of om je aan te melden kun je een mail sturen naar info@servethecitytilburg.nl! Heb je zelf een leuk idee voor een vrijwilligersactiviteit? Dan horen we die ook graag en dan kijken we samen of we jouw idee kunnen uitvoeren.


Serve the City Tilburg heeft een samenwerkingsverband met ContourdeTwern. ContourdeTwern is hét hart in Tilburg en omgeving voor vrijwilligerswerk en informele zorg en werkt volgens het motto: Iedereen telt mee, iedereen doet mee. Door de aanwezigheid van deze expertise is het fantastisch dat Serve the City Tilburg met deze organisatie kan samenwerken.