Samen voor Tilburg!

Er zijn verschillende partijen in Tilburg die net als ons hun bijdrage willen leveren aan de stad! Sommigen doen dit door mee te helpen aan activiteiten van Serve the City, maar er zijn ook bedrijven en organisaties die dat doen door ons te ondersteunen in wat we doen.


De Tilburg University Cantus werkt samen met Serve the City om studie- en studentenverenigingen bewust te maken van de maatschappelijke betrokkenheid wat de TUC mogelijk maakt. Elk jaar zal iedere bezoeker van de TUC zich maatschappelijk inzetten om deel te kunnen nemen. ContourdeTwern is hét hart in Tilburg en omgeving voor vrijwilligerswerk en informele zorg en werkt volgens het motto: Iedereen telt mee, iedereen doet mee. Zij ondersteunen ons op het gebied van ruimte, financien en expertise. Kijk op www.contourdetwern.nl als je interesse hebt in structureel vrijwilligerswerk op allerlei gebieden!


Academic Forum is een plaats voor uitwisseling en verdieping van actuele zaken die er in wetenschap, samenleving en mensenlevens toe doen. Uitgangspunt: de universiteit is méér dan een plek waar academische kennis en vaardigheden worden ontwikkeld. Academische vorming houdt méér in dan enkel kennisoverdracht. Dit vinden wij als Serve the City net zo. Academic Forum ondersteunt Serve the City binnen Tilburg University

 In Tilburg bruist het van verenigingen en stichtingen die het maatschappelijke, sociale en culturele leven verbeteren. Het ondersteunen van lokale projecten is een van de manieren van de Rabobank om lokale betrokkenheid te tonen. Rabobank Tilburg is vanaf de opstart van Serve the City Tilburg een enthousiaste sponsor die investeert wanneer nodig. Voor meer info zie ook www.rabobank.nlServe the City Tilburg maakt onderdeel uit van de beleidsnota 'Tilburg Studentstad' van de gemeente Tilburg. Voor meer informatie over Tilburg Studentenstad klik hier.
Cafe Bolle is de stamkroeg van Serve the City Tilburg. Hier organiseren wij zo af en toe een borrel voor onze vrijwilligers (en anderen). Ook beschikt Cafe Bolle over een ideale vergaderruimte. Last but not least, kun je ook nog eens een heerlijk hapje en drankje nuttigen bij Cafe Bolle!Fractie Front zet zich maximaal in voor de belangen van alle studenten aan Tilburg University. Het belangrijkste werk van de leden van Fractie Front is het vertegenwoordigen van studenten in de Universiteitsraad, de diverse faculteitsraden en overleggen met bestuurlijke organisaties, op lokaal en nationaal niveau.


Het Campuscafé is gevestigd op de campus van Tilburg University en biedt studenten een ontspannende plek waar tijdens het drukke studentenleven een drankje genuttigd kan worden. Het Campuscafé is hét studentencafé van de campus, wat door en voor studenten gerund wordt. Drankjes worden uiteraard verkocht tegen studentenprijzen. Voor verenigingen is het een erg geschikte plek om borrels of evenementen te organiseren.LineFlow is een bedrijf wat van alles doet. Het bedrijf is van een jonge man die het leuk vond zelf te ondernemen. Hij studeert nog, maar dat doet niet af aan zijn kwaliteit en deskundigheid. Hij bouwt websites op maat, voor kleine ondernemers of bedrijven met tientallen bezoekers per dag. Hij heeft ruime ervaring met WordPress en daardoor kan hij vele oplossingen bieden die aansluiten op de wensen van de klant. Daarnaast verzorgt hij ook het design van drukwerk, denk aan flyers, posters en huisstijlen. Hij is dus van alle markten thuis en is zeker een aanrader! 
Neem eens een kijkje op zijn site