In het zonnetje


Zonder de hulp van de volgende sponsoren zouden veel activiteiten niet mogelijk zijn. Via deze weg willen wij onze dank naar hen uitspreken.

Café Philip heeft een geldbedrag gesponsord om Serve the Dinner 2017 mogelijk te maken.
Cafetaria de Pan Tilburg heeft frietjes en snacks voor de jongere gasten van Serve the Dinner 2017 gesponsord.Ons kantoor heeft zijn oorsprong in de sociale advocatuur en is een samenwerkingsverband van gespecialiseerde advocaten. Er zijn acht advocaten actief en zij verlenen rechtshulp aan particulieren, midden- en kleinbedrijf en maatschappelijke organisaties. Ons kantoor is ook al heel lang gevestigd aan het mooie Wilhelminapark nummer 122 in Tilburg.

Onze rechtsbijstand bestaat uit juridische advisering, mediation en zo nodig het voeren van procedures. Voor particulieren behartigen wij alle rechtsbelangen die onze cliënten veelal heel direct raken, zoals werk, inkomen, gezondheid, gezinsleven en relaties, wonen en verblijf. Voor het midden- en kleinbedrijf en maatschappelijke organisaties behartigen wij vooral zakelijke belangen zoals arbeidskwesties, huurzaken, contractenrecht en incasso's.

Domino's is ook een van onze sponsoren. Bekijk hun nieuwe actie op hun website; pizza's online bestellen en afhalen voor maar 5 euro!
Dudok is een echte stadsbrasserie en omarmt de kunst, cultuur en bewoners van de stad waar zij gevestigd is.Eetcafé 190 heeft servies uitgeleend voor Serve the Dinner 2017.
Frank en Vrij heeft speciaal voor Serve the Dinner 2017 desserts gemaakt en gesponsord.


Het Aardappelpakhuis Tilburg heeft aardappelen gesponsord, welke als onderdeel van het hoofdgerecht werden geserveerd tijdens Serve the Dinner 2017.IJssalon Intermezzo heeft heeft ijs gesponsord voor het dessert van Serve the Dinner 2017.

Kavavlam Feestverhuur Tilburg heeft bestek uitgeleend voor Serve the Dinner 2017.La Cubanita Tilburg heeft Carpaccio als voorgerecht gesponsord voor Serve the Dinner 2017.
Ook McDonald's Tilburg Zuid is supporter van Serve the City Tilburg.

Slagerij Fons Pessers heeft voor voor alle 80 genodigden van Serve the Dinner 2017 kippenvlees gesponsord.


Spellenspeciaalzaak De Dobbelsteen Tilburg heeft een prijs gesponsord voor de winnaar van de quiz die gedurende Serve the Dinner 2017 is gehouden.


Stadscafé de Spaarbank heeft brood gesponsord als bijgerecht voor Serve the Dinner 2017.Van Den Oord Champignoncultures heeft Champignons gesponsord voor Serve the Dinner 2017.