Versterk ons team

Wil jij graag iets betekenen voor je stadsgenoten? Heb jij hiervoor een aantal uur per week of maand de tijd voor? Wij zijn altijd op zoek naar mensen die hun eigen talenten willen inzetten om iets bij te dragen. Dus ben jij een organisatietalent, creatieveling of gewoon heel erg enthousiast? Laat dan zeker wat van je horen en versterk ons team! 

 

 

Dagvrijwilliger

Wil je graag bijdragen aan Serve the City Tilburg, maar is een commissie niets voor jou of wil je naast je commissie nog iets extra’s doen? Bij veel activiteiten hebben we op de dag zelf extra handjes nodig: dit zijn de dagvrijwilligers. Zodra er een activiteit aankomt waarbij we hulp kunnen gebruiken, sturen we onze dagvrijwilligers een mailtje en vragen we of ze beschikbaar zijn.

 

Commissievrijwilliger

Serve the City Tilburg heeft verschillende commissies. Sommigen lopen het hele collegejaar door, maar anderen focussen op één activiteit en zijn dus slechts enkele maanden actief. Elke commissie is zelf verantwoordelijk voor de gehele organisatie van de activiteit. Denk hierbij aan het bepalen van de inhoud, maar ook acquisitie, promotie en werving van vrijwilligers. Voldoende ruimte dus om je talenten te laten zien en jezelf te ontwikkelen. Uiteraard word je hierbij wel bijgestaan door iemand uit het Serve the City bestuur.

 

Studentenbestuur

Lijkt het je leuk om Serve the City mee aan te sturen? Als bestuurslid van Serve the City ben je verantwoordelijk voor en heb je de leiding over verschillende projecten. Daarnaast heb je ook nog andere taken, afhankelijk van je functie. Het studentenbestuur wisselt ieder jaar in de zomerperiode, misschien heb jij volgend jaar wel een van deze functies. Voor meer informatie kan je mailen naar info@servethecitytilburg.nl.

Hieronder kan je je aanmelden als vrijwilliger of commissielid. Om je aan te melden, voor vragen of meer informatie over alle functies kan je een mailtje sturen naar info@servethecitytilburg.nl. Wij zullen je dan snel een antwoord geven. 

Heb je zelf een leuk idee voor een vrijwilligersactiviteit? Dan horen wij die ook graag! Wij zetten graag activiteiten op die studenten leuk vinden, en kijken graag samen met jou of we jouw idee kunnen uitvoeren. 


[]

Hoe wil jij je inzetten voor de stad?

[]
[]
[{"id":"125","field_id":"191","field_value_id":null,"type":"value","comparison_type":"validation","comparison_id":"0","comparison_validation":"mandatory","comparison_value":null,"target_type":"error","target_id":null,"error":"Dit veld is verplicht."}]
[{"id":"126","field_id":"192","field_value_id":null,"type":"value","comparison_type":"validation","comparison_id":"0","comparison_validation":"mandatory","comparison_value":null,"target_type":"error","target_id":null,"error":"Dit veld is verplicht."}]
[{"id":"1201","field_id":"193","field_value_id":null,"type":"value","comparison_type":"validation","comparison_id":"0","comparison_validation":"mandatory","comparison_value":null,"target_type":"error","target_id":null,"error":"Dit veld is verplicht."},{"id":"127","field_id":"193","field_value_id":null,"type":"value","comparison_type":"validation","comparison_id":"0","comparison_validation":"email","comparison_value":null,"target_type":"error","target_id":null,"error":"Dit is geen geldig e-mailadres."}]
[]