Versterk ons team

Wil jij graag iets betekenen voor je stadsgenoten? Heb jij hiervoor een aantal uur per week of maand de tijd voor? Wij zijn altijd op zoek naar mensen die hun eigen talenten willen inzetten om iets bij te dragen. Dus ben jij een organisatietalent, creatieveling of gewoon heel erg enthousiast? Laat dan zeker wat van je horen en versterk ons team! 

 

Vrijwilliger

Vind jij het leuk om praktisch bezig te zijn door je in te zetten als vrijwilliger op een van onze focusdays? Iedere focusday zijn er veel mensen nodig die hun handjes uit de mouwen steken en iets willen betekenen voor Tilburg. Dit is een goede manier om eens te proeven aan vrijwilligerswerk bij Serve the City Tilburg. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, houd onze facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven van de komende activiteiten en zorg dat je je op tijd inschrijft via de website! Misschien vinden je huisgenoten en vrienden dit ook wel eens leuk, neem ze gerust mee! 


Commissielid

Wij zijn altijd op zoek naar studenten die onze commissies willen versterken, zij zijn heel hard nodig om de focusdays neer te zetten! Dus heb jij wat extra uurtjes over die je graag wilt investeren in het welzijn van andere mensen? Dan is een commissie bij Serve the City misschien iets voor jou. In een commissie ben je samen met jouw team verantwoordelijk voor de gehele organisatie van een focusday. Dit is dus ook voor jou een kans om je talenten te gebruiken, jezelf te ontwikkelen en samen met jouw commissie iets moois neer te zetten. Kijk in onze agenda welke activiteiten in de planning staan en waar je graag aan bij wilt dragen. 
 

Studentenbestuur

Lijkt het je leuk om Serve the City mee aan te sturen? Als bestuurslid van Serve the City ben je verantwoordelijk voor en heb je de leiding over verschillende projecten. Daarnaast heb je ook nog andere taken, afhankelijk van je functie. Het studentenbestuur wisselt ieder jaar, misschien heb jij volgend jaar wel een van deze functies. Voor meer informatie kan je mailen naar info@servethecitytilburg.nl.

 

Raad van Advies

Ben jij (oud-)student met hart voor een organisatie als Serve the City? Misschien ben jij dan wel geschikt als lid van de RVA. De RVA dient als vangnet. Het bestuur kan hier terecht met vragen, ook kan de RVA belangrijke knopen doorhaken. Je kan lid worden door een motivatiebrief op te sturen. Naar aanleiding hiervan zal Serve the City Tilburg contact met je opnemen.

Hieronder kan je je aanmelden als vrijwilliger of commissielid. Om je aan te melden, voor vragen of meer informatie over alle functies kan je een mailtje sturen naar info@servethecitytilburg.nl. Wij zullen je dan snel een antwoord geven. 

Heb je zelf een leuk idee voor een vrijwilligersactiviteit? Dan horen wij die ook graag! Wij zetten graag activiteiten op die studenten leuk vinden, en kijken graag samen met jou of we jouw idee kunnen uitvoeren. 


[]

Hoe wil jij je inzetten voor de stad?

[]
[]
[{"id":"125","field_id":"191","field_value_id":null,"type":"value","comparison_type":"validation","comparison_id":"0","comparison_validation":"mandatory","comparison_value":null,"target_type":"error","target_id":null,"error":"Dit veld is verplicht."}]
[{"id":"126","field_id":"192","field_value_id":null,"type":"value","comparison_type":"validation","comparison_id":"0","comparison_validation":"mandatory","comparison_value":null,"target_type":"error","target_id":null,"error":"Dit veld is verplicht."}]
[{"id":"1201","field_id":"193","field_value_id":null,"type":"value","comparison_type":"validation","comparison_id":"0","comparison_validation":"mandatory","comparison_value":null,"target_type":"error","target_id":null,"error":"Dit veld is verplicht."},{"id":"127","field_id":"193","field_value_id":null,"type":"value","comparison_type":"validation","comparison_id":"0","comparison_validation":"email","comparison_value":null,"target_type":"error","target_id":null,"error":"Dit is geen geldig e-mailadres."}]
[]