Constitutieborrel STC

Geschreven door Anne-Lin van Gelder

 

De afgelopen weken zijn we bij verschillende constitutieborrels van studie- en studentenverenigingen uitgenodigd. Bij deze constitutieborrels hebben we de gelegenheid gekregen om de nieuwe besturen te feliciteren.

Donderdag 26 september hadden we eindelijk onze eigen borrel. Vanaf 22:00 uur was iedereen welkom in Café Bolle in Tilburg. Vervolgens werden we rond 22:30 uur officieel bekend gemaakt door het oude bestuur als het nieuwe, zevende, bestuur, waarna de andere besturen ons konden feliciteren.

Hierbij willen we graag iedereen bedanken voor zijn of haar aanwezigheid. Het was een zeer geslaagde avond waar we nog vaak aan terug zullen denken.

De foto’s zijn deze avond gemaakt door Wildschieters. De foto’s zijn hieronder terug te vinden.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close