Wandelen met ouderen

Geschreven door: Ashley van den Adel

De afgelopen jaren was het al een groot succes: het wandelen met ouderen! Zowel de studenten als de ouderen genoten van het gezelschap en het buiten zijn. Ook dit jaar zijn wij weer begonnen! Dinsdag 15 september heeft bestuur VIII voor het eerst kennis mogen maken met de ouderen van Wooncentrum de Kievitshorst. Dit was een mooie, warme dag en na afloop hebben we nog wat gedronken. Afgelopen dinsdag zijn de commissieleden van Serve the Grey op pad gegaan met de ouderen. Het is geweldig om met een klein gebaar deze mensen een glimlach te bezorgen.

Wij werken volgens de coronamaatregelen en dragen mondkapjes tijdens de wandeling om het zo veilig mogelijk te houden.

Lijkt het jou ook leuk om een keer op dinsdagochtend van 10:30 tot 12:30 een wandeling te maken met ouderen, of met slecht weer een kopje koffie te drinken? Dan kun je je nu aanmelden via: forms.gle/tBoB4jAfDReXfVGk6.

Elke week kunnen er 4 tot 6 studenten mee wandelen. Hopelijk tot dinsdag!

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close