Voedselbank Verhuisdagen

Geschreven door: Ashley van den Adel

Op 29 oktober en 5 november hebben vrijwilligers van Serve the City geholpen bij het verhuizen van meubels voor de voedselbank. De meubels zijn afkomstig uit het Prisma gebouw van de universiteit. Het afgelopen half jaar hebben hier studenten gewoond en zij hebben gebruik mogen maken van deze meubels. Deze meubels zijn dus nog relatief nieuw en mogen hergebruikt worden door mensen die het minder breed hebben. De voedselbank in Tilburg zorgt ervoor dat deze meubels een mooi plekje krijgen bij de mensen die het hard kunnen gebruiken.

Bij de verhuisactie hebben we rekening gehouden met de RIVM-maatregelen door onder andere mondkapjes te dragen en afstand te houden. Het waren zeer productieve dagen!

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close