Knutselpakketjes voor kinderen onder de armoedegrens

Geschreven door Ashley van den Adel

Zeker in deze moeilijke tijd is het lastig om grote activiteiten te organiseren en is het al fijn om iets kleins te doen voor onze doelgroepen. Serve the Kids kwam daarom met het idee om knutselpakketjes uit te delen aan kinderen onder de armoedegrens. Deze gezinnen worden extra zwaar getroffen door corona en Serve the Kids wilde hen op deze manier een hart onder de riem steken. Afgelopen maandag 30 november zijn er 100 knutselpakketjes afgeleverd bij Quiet, een organisatie in Tilburg die werkt met gezinnen in armoede. Zij zorgen ervoor dat deze pakketjes goed terecht komen.

Om een handje te helpen bij het zoeken naar inspiratie, staan hieronder wat voorbeelden wat je kunt maken met de knutselpakketjes. Deze voorbeelden zijn gebaseerd op knutselwerkjes met materiaal uit de natuur. Ga dus lekker de natuur in en raap dennenappels, kastanjes en bladeren en knutsel er op los! (Klik op de foto voor een groter beeld)

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close