Speelgoed Sorteren Stichting Het Vierde Geschenk

Afgelopen weekend heeft het eindelijk plaats mogen vinden: Het (door Corona) lang uitgestelde uitzoeken en sorteren van speelgoed voor Het Vierde Geschenk! Het ingezamelde speelgoed van afgelopen jaar werd uitgezocht op functie, leeftijd en kwaliteit waardoor het gemakkelijk uitgedeeld kan worden aan de kinderen. Het speelgoed krijgt een goed plekje in de Speelgoedbank van Stichting Het Vierde Geschenk waar kinderen die het thuis wat minder breed hebben, iets leuks kunnen uitzoeken. Het was een erg productieve, leuke dag waarbij we ook veel andere vrijwilligers van Tilburg hebben mogen ontmoeten!

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close