Activiteiten Eind Juni

Geschreven door: Ashley van den Adel

De laatste week van juni is een drukke week voor ons geweest, maar daar zijn we alleen maar blij mee!

Op woensdag 23 juni heeft Serve the Brave pakketjes uitgedeeld aan bewoners van de huizen van ASVZ in Tilburg. ASVZ biedt woningen aan voor mensen met een verstandelijke beperking; jong, oud, licht en zwaar verstandelijk beperkt. We hebben kratjes gevuld met lekkernijen uit heel Nederland: limburgse vlaai, brabantse worstenbroodjes, zeeuwse babbelaars en appelsap, haagse hopjes, fries suikerbrood en nog veel meer! Omdat uitjes de afgelopen tijd lastig zijn geweest hoopten we zo de uitjes naar de bewoners zelf te brengen! We hebben weer een hoop mensen een glimlach bezorgd.

Serve the Grey heeft op vrijdag 25 juni een bingo georganiseerd voor de ouderen van de Kievitshorst. De ouderen kregen wat hulp van de commissieleden en konden verschillende prijzen winnen. De te winnen cadeautjes waren onder andere een flesje advocaat, thee pakketjes of lekkere chocolaatjes. De bewoners hebben een ontzettend leuke middag gehad!

Samen met Amnesty International Tilburg heeft Serve the Homeless een interessante lezing georganiseerd, waarin mensenrechtenactivist Mojalifa Mokoele uit Zimbabwe iets kwam vertellen over zijn leven. Hij heeft daarnaast ook wat verteld over zijn werk voor het Seksuele Rechten Centrum als Program Manager, Shelter City en hoe hij activisme ziet. Deze lezing vond online plaats op maandag 28 juni, waar aanwezigen ook de gelegenheid kregen om zelf vragen te stellen! Het was een erg interessante en leerzame avond. Klik hier om zijn korte documentaire zelf terug te kijken!

Op woensdag 30 juni heeft Serve the Green in samenwerking met de Vegan Student Association Tilburg een groene wandeltocht georganiseerd door Tilburg. Tijdens deze tocht kwam je langs verschillende duurzame en vegan zaakjes in Tilburg, zoals: Ekoplaza, Focus Foodbar, Dille & Kamille, de Wereldwinkel, Foodatelier en als laatste Stoom013. Bij elke stop kregen we een duurzame goodybag mee of konden we iets proeven uit de vegan keuken. Het was een erg succesvolle middag en we zijn blij dat iedereen zo genoten heeft! Kijk op onze sociale media (Facebook, Instagram Stories) voor de sfeerimpressie!

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close