Gezocht: enthousiaste bezorgers!

Geschreven door Anne-Lin van Gelder

We zijn inmiddels alweer even bezig om voor iedere dag genoeg vrijwilligers te werven. Wij zetten ze dan voornamelijk in bij het project Ons Soepje. Dit project zorgt ervoor dat mensen die de deur niet meer uit kunnen of durven, toch voorzien zijn van een lekkere maaltijd.

Dit vergt natuurlijk veel werk en hier zijn de nodige vrijwilligers voor nodig. Momenteel zijn we dringend op zoek naar bezorgers die in het bezit zijn van een auto. Je zal dan rondrijden in Tilburg om eten te bezorgen bij de mensen thuis. Hierbij nemen wij de RIVM-maatregelen uiteraard in acht. Meer informatie over het bezorgen zal worden gestuurd bij aanmelding.

Aanmelden kan via het volgende e-mailadres: voorzitter@servethecitytilburg.nl.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close