Helpen bij de Voedselbank @Tilburg

Geschreven door Anne-Lin van Gelder

Sinds een paar weken helpen verschillende vrijwilligers vanuit STC bij de Voedselbank in Tilburg. Ook tijdens deze coronacrisis hebben deze mensen iedere week voedselpakketten nodig. Vaste vrijwilligers kunnen ziek worden, waardoor veel Voedselbanken in Nederland hulp tekort komen. Gelukkig kunnen wij elkaar in Tilburg op deze manier helpen!

 

Iedere week komen (vaak) dezelfde vrijwilligers helpen bij het uitdelen en samenstellen van de voedselpakketten. Deze vrijwilligers beginnen al om 9:00 uur en het duurt tot ongeveer 16:00 uur. Ze zijn met een groep van 5.

Het is mogelijk om samen (met een huisgenootje/vriend/vriendin) te komen helpen, maar je kan ook alleen komen helpen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hierbij willen wij onze vrijwilligers heel erg bedanken voor hun hulp!

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close