ServetheC(ake)ity

Ben jij inmiddels ook een pro in bananenbrood bakken? Zitten de nodige kilo’s er al aan omdat je steeds jezelf weet te overtreffen met lekkere dingen te maken? Vind je ook dat we Willy zijn verjaardag niet over mogen slaan zonder iets lekkers? Dat iedereen om 4 uur met iets lekkers mee moet kunnen proosten op (K)Woningsdag? Wij dagen je uit!


Maak je mooiste Cake/Taart/Lekkernij/iets in de kleur oranje en deel deze met #ServetheC(ake)ity en vergeet ons natuurlijk niet te taggen. Het mooiste gebakje wint eeuwige roem op onze socials.


Nu besparen we jullie de extra kilo’s en zullen wij ervoor zorgen dat ze op een welverdiende plek terecht komen. Dus wil je iets leuks doen met je huisgenoten/vereniging (wel op gepaste afstand) of juist je vrienden uitdagen? Sla je slag en help ons vele mensen blij te maken, zodat we met z’n allen om 4 uur kunnen proosten met iets lekkers! Laat ons via het formulier weten of we op je kunnen rekenen, zodat we een inschatting kunnen maken met hoeveel mensen we kunnen verblijden.
Ben of ken je juist iemand die wel iets lekkers verdient omdat hij/zij jarig is, erg hard werkt in deze tijden of om een andere bijzondere reden? Vul dan dit formulier in en wie weet staan we op maandag 27 april met iets lekkers aan de deur. 


https://forms.gle/e5w24n3GGKBzDYZC9
Let op: dit formulier staat open tot en met donderdag 23 april.  
Meer informatie is terug te vinden in het formulier!

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close