Project: ONS Soepje

Geschreven door Anne-Lin van Gelder

Voor het project ONS Soepje leveren wij nu al een paar weken iedere dag vrijwilligers om te komen helpen. Deze vrijwilligers helpen zowel in de keuken en bij de administratie als bij het bezorgen. Zonder deze vrijwilligers was het niet gelukt om dit voor elkaar te krijgen!

Iedereen is welkom om zijn of haar steentje bij te dragen. Studie- en studentenverenigingen hebben ons inmiddels ook gevonden. Deze week zijn S&L, Asset Markteting, Asset A&F en de TUC al komen helpen.

Ben jij fit en gezond? Wil jij ook graag een helpende hand bieden? Schroom niet om dan een mailtje te sturen naar voorzitter@servethecitytilburg.nl. Vergeet niet om je naam en 06-nummer te vermelden.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close