Serve the C(ake)ity

Geschreven door Anne-Lin van Gelder

Op 17 april hebben wij studenten opgeroepen om te gaan bakken voor Koningsdag/ Woningsdag. Het mooiste gebakje zou de eeuwige roem op onze social media winnen. 🙂 De allermooiste taart vonden wij de taart op de laatste afbeelding. Deze taart vonden wij Koningsdag het meest uitstralen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een aantal studenten(huizen) hadden zich aangemeld en hadden gisteren, op 27 april, een heerlijk gebakje klaar staan. Het was vervolgens aan ons om deze baksels naar een goede plek te brengen. De STC-bezorgservice is naar Thebe Son Darto, de Kievitshorst, Traverse (2 locaties), de Heikant, Sterk Huis (vluchtelingen), de politie en een meneer die was opgegeven gegaan.

Zo hebben wij toch met z’n allen kunnen proosten op deze bijzondere Koningsdag! Alle studenten die zich hebben opgegeven, bedankt voor jullie mooie en lekkere creaties!

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close