Carnavalsmiddag bij CareHouse

Geschreven door: Ashley van den Adel

Afgelopen dinsdag 16 februari hebben commissieleden van Serve the Brave en Serve the Kids een carnavalsmiddag georganiseerd voor het CareHouse. CareHouse biedt laagdrempelig en ontwikkelingsgerichte ondersteuning in de thuissituatie voor kinderen en jongeren met een ontwikkelingsbeperking als Autisme, ADHD of LVB, en hun gezin. Bij CareHouse geloven ze dat mensen veel meer kunnen dan ze zelf denken en dat je er uit haalt wat er in zit als je focust op wat je wel kunt en je interesses combineert met je talenten.

De middag begon met het eten van pannenkoeken. De kinderen hebben ontzettend goed meegeholpen met het bakken van pannenkoeken en vervolgens het decoreren ervan. Daarna hebben ze er uiteraard erg van gesmuld.

Vervolgens zijn de kinderen aan het knutselen geslagen. De tafel lag vol met diamantjes, glitters en vingerverf en de kinderen konden hun fantasie los op carnavalsmaskers. Iedereen heeft er iets prachtigs van gemaakt.

Eind van de middag stond in het teken van carnavalsmuziek, spelletjes en serpentines. De discobal stond aan en de kinderen gingen los in hun carnavalskleren. Al met al een erg geslaagde dag!

 

 

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close