Rolstoelvriendelijkheid in Tilburg

Geschreven door: Ashley van den Adel

Afgelopen weken is Serve the Brave de straat op gegaan om rolstoelvriendelijkheid van gebouwen in Tilburg in kaart te brengen. Dit deden zij in samenwerking met Tilburgs Overleg Gehandicaptenorganisatie (TOG), die bezig zijn informatie en foto’s op wheelmap.com te zetten waarop mensen met een fysieke beperking kunnen zien hoe toegankelijk een gebouw voor hen is. De mensen van TOG bevinden zich in de risicogroep en kunnen zelf de straat niet makkelijk op, dus ze konden onze hulp goed gebruiken. We hebben foto’s gemaakt bij Tilburg University en Fontys van o.a. ingangen, invalidentoiletten en liften. Op deze manier kunnen wij ons ondanks corona, tóch inzetten voor onze doelgroep!

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close