TUC voor Tilburg dag

Geschreven door: Ashley van den Adel

Afgelopen maandag 3 mei vond de eerste TUC voor Tilburg dag plaats. Dit is een dag om mensen op een luchtige manier kennis te laten maken met vrijwilligerswerk. Serve the City Tilburg zette zich ook hier voor in, voor alle doelgroepen.

Serve the Grey: De commissie Serve the Grey zette zich in door bonbons langs te geven bij ouderen en er een praatje mee te maken. Zo hoopten zij ook ouderen te werven voor het Buddyproject, wat al een tijdje loopt. In deze tijd is er nog steeds veel eenzaamheid en zo’n klein gebaar doet wonderen.

 

Serve the Brave: Deze commissie liep in de ochtend met mensen van de dagbesteding. Ook dagvrijwilligers hebben zich hier voor opgegeven en konden mee wandelen! Het was mooi weer en de mensen genoten van de buitenlucht.

Serve the Green: Commissieleden en dagvrijwilligers konden helpen door afval rapen in de buurt van de universiteit. We willen inwoners van Tilburg bewuster maken van hun omgeving en Tilburg graag een stukje schoner maken. Dit is volgens ons goed gelukt!

 

Serve the Kids x Serve the Homeless: Deze twee commissies werkten samen voor TUC voor Tilburg! Zij hebben namelijk die week ook een grote inzamelingsactie georganiseerd voor Stichting Leergeld, en daar paste deze activiteit goed bij! De commissies zaten in het Spoorpark om rugzakjes te pimpen en nog meer schoolspullen te verzamelen. Daarnaast hebben zij ook lege flessen ingezameld en weggebracht: ook nog eens goed voor het milieu!

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close