Koningsdagkoekjes voor het Ronald McDonaldhuis

Geschreven door: Ashley van den Adel

Op Koningsdag heeft commissie Serve the Brave koekjes gebakken voor de gasten van het Ronald McDonald huis in Tilburg. Hier verblijven gezinnen van ernstig zieke kinderen, zodat ze dicht bij hun kindje in het ziekenhuis/revalidatiecentrum kunnen zijn. Serve the Brave wilde graag iets betekenen voor deze gezinnen. Nadat de eerste lading koekjes helaas te lang in de oven hadden gelegen en waren verbrand, konden de commissieleden de versierde koekjes verpakken en aan de gezinnen overhandigen. Met de koekjes hoopten we de gasten toch een feestelijk gevoel te bezorgen en een glimlach tevoorschijn te toveren! Dit is zeker gelukt en de gasten hebben kunnen smullen van de koekjes.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close