Activiteit bij Sterk Huis

Geschreven door: Ashley van den Adel

Vrijdag 23 juli heeft Serve the Homeless een activiteit georganiseerd bij Sterk Huis. Sterk huis is een prachtige organisatie die hulp biedt aan mensen die in een lastige of bedreigende (thuis)situatie zitten. Bij Sterk Huis kunnen deze cliënten tot rust komen en kunnen ze samen bouwen aan een veilig en zelfstandig leven. We hebben voor deze cliënten daarom geprobeerd een gezellige dag te maken met een picknick en heel veel spelletjes. De hele middag konden de cliënten bijkletsen op een picknick kleedje en smullen van de lekkernijen. De kinderen konden zich vermaken met verschillende (water)spelletjes. We hebben prachtige middag gehad met heerlijk weer, en daarom ook een prachtig laatste activiteit van dit collegejaar.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close