Kinderfestival, Ijscokraam bij de Dagbesteding en Kermisactiviteit

Donderdag 9 juli hebben we samen met Magister JFT | Juribes en Stichting Move een zeer geslaagd kinderfestival mogen organiseren voor groep 5 t/m 7 van twee basisscholen uit Tilburg! Deze middag bestond uit verschillende activiteiten en vond plaats op de hockeyvelden van het sportcentrum van Tilburg Universiteit. Zo konden ze dansen, springen op een springkussen, klimmen over een hindernisbaan, 3 op een rij spelen, twister of jenga doen, estafette lopen of elkaar verslaan tijdens een potje waterpong. We hadden een DJ die de grootste hits draaide en we konden de dag met iedereen afsluiten met een ingestudeerd dansje. Na afloop konden ze nog genieten van een lekker ijsje in de zon. Het was ontzettend leuk om al die blije gezichtjes te zien!

Serve the Brave en een aantal dagvrijwilligers hebben na een half jaar wekelijks wandelen met de dagbesteding dinsdag 20 juli voor de laatste keer dit jaar gewandeld. Om het leuk af te sluiten hadden we een ijskraam geregeld (met dank aan IJstijd Tilburg) en mochten alle cliënten een ijsje komen halen na afloop. Buiten in het zonnetje hebben we heerlijk genoten van de ijsjes en gezellig gekletst! Ook kregen we als bedankje van de cliënten van de dagbesteding een zelfgemaakt armbandje, waar we super dankbaar voor zijn!

Woensdag 21 juli mochten wij op de kermis staan, om gratis tickets voor kermisattracties uit te delen aan kinderen die normaal niet snel naar de kermis zouden kunnen. Ze mochten in verschillende attracties, kregen iets lekkers en mochten een leuke knuffel mee naar huis nemen! In samenwerking met Quiet hebben we bijna 200 kinderen blij kunnen maken! Na afloop mochten we ook nog iets vertellen over de stichting en de activiteit op de KermisFM radio. Het was een erg dankbare en geslaagde dag!

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close