IKook Project

Begin deze maand hebben we vanuit project iKook een heerlijk diner voorbereid met een groep jongeren en ouderen. Iedere jongere werd gekoppeld aan een oudere en elk koppel kreeg een aantal taken, zoals het snijden van verschillende groenten voor in de soep, of het maken van deeg voor de overheerlijke appelkruimeltaartjes! Er kwamen verschillende gesprekken op gang en wij (de jongeren) werden volledig ingemaakt tijdens het aardappels/appels schillen. De ingrediënten werden door een kok omgetoverd tot een volwaardig diner en we hebben hier met z’n allen van genoten!

 

Elke maand worden er een dinsdag en donderdag (van 15.30-19.00) aan dit leuke project gewijd en de komende datums zijn: 21 en 26 oktober, 18 en 23 november, 9 en 14 december. Stuur bij interesse een mail naar: info@servethecitytilburg.nl. Wij vonden het in ieder geval een geslaagd diner!

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close