Activiteiten augustus

Wij zijn druk bezig met het opstarten van dit nieuwe jaar. Benieuwd naar de laatste activiteiten van dit jaar? Lees dan snel verder!

Beleids’weekend’

Van 10 tot en met 12 augustus zijn wij als kersvers bestuur afgereisd naar het mooie Antwerpen. Daar hebben wij aan het beleidsplan gewerkt, die wij tevens 13 september hebben mogen presenteren aan het RVA. Na aanleiding van hun feedback zullen wij deze verder aanpassen.

Explore fair

Op 23 augustus stonden wij op de Explore Fair op de universiteit! Hier hebben we nieuwe vrijwilligers proberen te enthousiasmeren middels een rad van fortuin. Jelle van Dijk, oud penningmeester van bestuur VII, was zo aardig om ons te ondersteunen. Het rad had vier kleuren die elk voor een andere commissie stonden. Wanneer de studenten aan het rad hadden gedraaid werdt een vraag gesteld die gekoppeld was aan één van de commissies, bijvoorbeeld: hoeveel eenzame ouderen zijn er in Nederland? (1,9 miljoen trouwens!). Studenten konden na het goed beantwoorden van de vraag hun naam noteren om een ‘Tilburgs welkomstpakketje’ te winnen.

Vrijheidspark
Op 25 augustus werd er in het Vrijheidspark, gelegen naast de Muzetuin, een markt georganiseerd waar verschillende maatschappelijke organisaties bij elkaar kwamen. In de Muzetuin werd gelijktijdig een festival georganiseerd voor de TOP-week eerstejaars. Ondanks dat het animo voor het festival ernaast groter was, zijn er toch ongeveer 80 kaartjes voor eenzame ouderen geschreven! Deze kaartjes zullen worden langsgebracht wanneer de commissie Serve the Grey is gevormd.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close