Activiteiten oktober

In de maand oktober zijn er weer veel leuke activiteiten georganiseerd. Benieuwd naar de meest recente activiteiten van dit jaar? Lees dan snel verder!

 

Even voorstellen…

De komende maanden worden om de beurt de bestuursleden van dit jaar voorgesteld. Kort wordt wat verteld over onze functies en geven wij een kijkje in ons dagelijks leven!

Hoi! Ik ben Kiara Hardus en de Commissaris PR van bestuur X. Mijn taak is het beheren van de social media, het ontwerpen van promotiemateriaal en het opstellen van de nieuwsbrief. Ook ben ik de coördinator van commissie Serve the Brave, die zich inzet voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking of chronische ziekte.

Momenteel doe ik de master Klinische volwassenen en ouderen Psychologie en zal ik binnenkort aan het werk gaan als persoonlijk begeleider voor een locatie van Amarant. Verder vind ik het heerlijk om films kijken, te lezen en te fitnessen in mijn vrije tijd.

 

Beursvloer

Op 11 oktober zijn onze Vice-Voorzitter (Hannah Kristalijn) en Commissaris PR (Kiara Hardus) afgereisd naar het voetbal stadion van Willem II voor de 2022 editie van Beursvloer. Beursvloer is een platform vanuit Contour de Twern waar bedrijven en maatschappelijke organisaties samenkomen. In een paar uur tijd proberen de aanwezige partijen (ruim 175 dit jaar!) zoveel mogelijk waardevolle matches te maken.

Tijdens deze editie is het ons gelukt om meerdere matches te maken waarmee we onze organisatie verder kunnen helpen en onze doelgroepen leuke activiteiten kunnen aanbieden!

 

 

Constitutie Borrel

Naast de Beursvloer hebben we ook onze Constitutie Borrel mogen vieren op 11 oktober. Tijdens een Constitutie Borrel komen genodigde besturen van andere organisatie en verenigingen langs om te bestuursleden te feliciteren met hun bestuursjaar en te proosten op toekomstige samenwerkingen.

Wij hadden Matthijs de Boer gevraagd of hij voor ons als pedel zou willen optreden. Een pedel zorgt voor het registreren en oproepen van de gastbesturen en zorgt ervoor dat de borrel in goede lijnen verloopt. Matthijs heeft dit met onwijs veel enthousiasme en overtuigingskracht gedaan, waarvoor wij hem erg dankbaar zijn!

 

LCM AIESEC

Op 24 oktober heeft het bestuur van Serve the City Tilburg een Local Committee Meeting (LCM) van AIESEC mogen bijwonen. Tijdens deze meeting heeft de Vegan Student Association (VSA) Tilburg ook een workshop gegeven. Tijdens deze workshop hebben wij onder andere geleerd over hoe het is om veganistisch te eten en zijn verschillende voorbeelden van veganistisch swaps getoond.

 

VertrouwensContactPersoon

Op 31 oktober heeft onze Commissaris PR een VertrouwensContactPersoon (VCP) training mogen volgen training, waarmee zij nu de VCP binnen Serve the City Tilburg is. Binnenkort zal op de website en via de social media meer bekendgemaakt worden over de invulling van deze taak.

Bij zaken omtrent opvang, begeleiding, adviezen en het voorzien van informatie over de nodige vervolgstappen bij een (persoonlijk)probleem is het volgende email adres beschikbaar: VCP@servethecitytilburg.nl.

 

Vooruitblikken…

– Opstart wandelen Serve the Brave en Serve the Grey
– 9 november – netwerkbijeenkomst Tilburgse coalitie tegen eenzaamheid
– Doelgroependag

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close