Activiteiten november

In de maand november zijn er weer veel leuke activiteiten georganiseerd. Benieuwd naar de meest recente activiteiten van dit jaar? Lees dan snel verder!

 

Even voorstellen…

De komende maanden worden om de beurt de bestuursleden van dit jaar voorgesteld. Kort wordt wat verteld over onze functies en geven wij een kijkje in ons dagelijks leven!

Ik ben Inge, 21 jaar en ik studeer voor mijn derde jaar Bedrijfseconomie. Ik kom uit Overijssel, maar woon nu alweer 2 jaar in Tilburg. Naast Serve the City zit ik ook nog bij Plato en bij Gepidae. Daarnaast vind ik het ook nog leuk om te zwemmen, lekker te borrelen en spelletjes te spelen.

Dit jaar zal ik de penningmeester zijn voor Serve the City Tilburg. In het kort komt dit erop neer dat ik de jaarlijkse begroting opmaak, het financieel overzicht behoud en onze uitgaven verantwoord.

 

Coalitie tegen eenzaamheid

Op woensdag 9 november zijn onze vice-voorzitter en commissaris PR afgereisd naar Club Smederij voor de netwerkbijeenkomst van de Tilburgse coalitie tegen eenzaamheid. Deze bijeenkomst is afgetrapt met meerdere pitches van organisaties en individuen. Tijdens deze pitches waren idee of hulpvragen te horen waar mensen in de zaal op konden reageren. Na de pitches was het tijd voor het netwerken. We zijn tijdens het netwerken in contact gekomen met verschillende organisaties en verenigingen, waarmee met sommige al meetings zijn geweest over mogelijke samenwerkingen. Wij kijken uit naar de toekomstige activiteiten die hieruit zullen voortvloeien!

 

Opstart wandelen Serve the Grey

Op 8 november is weer de eerste keer wandelen met de ouderen van ‘het Boshuis’ van start gegaan. Dit is een vaste activiteit die ook vorig jaar met veel enthousiasme werd ontvangen door de ouderen. De leden van Serve the Grey gaan elke dinsdagochtend om 10:30 ‘lopen’ met de ouderen door de aangrenzende bosrijke natuur.

Kom jij eigenlijk niet aan je stappen per dag of wil jij graag een oudere blij maken? Geef je dan op om een keer mee te wandelen! Het aanmeldformulier is terug te vinden in de bio van ons instagram account. Samen met de ouderen haal je een frisse neus door een rondje te wandelen (of rollen) en tegelijkertijd gezellig te kletsen over van alles en nog wat. Achteraf wordt er altijd nog een kopje thee of koffie gedronken om op de warmen.

 

Opstart wandelen Serve the Brave

Ook met de bewoners van de Tongerlose Hoef wordt weer gewandeld. Elke week wordt op de woensdag of donderdag gelopen met een enthousiaste groep sportievelingen. De cliënten kunnen zichzelf van te voren opgeven en worden dan opgehaald door de commissieleden van Serve the Brave.
 

 

 

 

Eerste interne activiteit

Op donderdag 24 november was het tijd voor de eerste interne activiteit georganiseerd door het recent omgedoopte: Serve the Party. Serve the Party is een commissie die bestaat uit een aantal vrijwilligers die verder ook een andere commissie doen binnen Serve the City Tilburg.

Er was een Centurion georganiseerd bij Café de Boekanier in samenwerking met sportclub Cave Ne Cadas. Het was een geslaagde avond waar de vrijwilligers elkaar hebben leren kennen onder het genot van een biertje en een vettig borrelhapje.

 

Herfststukjes
De blaadjes vallen van de bomen, de dagen worden korter en buiten is het grijs en koud, daarom hebben de commissieleden van Serve the Grey samen met de ouderen van locatie Damast herfstukjes gemaakt. Met deze kleurrijke herfststukjes op tafel wordt het meteen een heel stuk gezelliger in huis!

 

 

 

Vooruitblikken…
6 december        Fietsen voor het milieu – Serve the Wisdom
3 december        Pepernoten voor het Ronald McDonald Huis – Serve the Brave
22 december      Kerstactiviteit – Serve the Kids

Serve the Festivities!
In verband met de feestdagen zullen wij een korte adem pauze inlassen vanaf 24 december tot en met 8 januari. Na deze periode zullen wij weer contact opnemen met allen die in de tussentijd bericht hebben.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close