Activiteiten juni

Graffiti Workshop
Op 12 juni hebben we  samen met de kinderen van de Oekraïne opvang een super leuke graffiti workshop gevolgd. Na eerst een schets gemaakt te hebben, konden de kinderen buiten met de spuitbussen aan de slag. Hier zijn prachtige creaties uitgekomen waarbij de kinderen hun creativiteit de vrije loop hebben gelaten. De kinderen hebben er erg van genoten en ook wij vonden het erg leuk!

Uitreiking NOV prijs
Een aantal maanden geleden hebben wij een vlog ingestuurd naar de Nationale Vrijwilligersprijzen 2024 (NOV) met wat wij bij Serve the City Tilburg allemaal doen en waar wij voor staan. Hiermee hebben we 750 euro gewonnen! In de Jaarbeurs in Utrecht hebben we op 14 juni het prijzengeld van de NOV-prijs in ontvangst mogen nemen. De middag werd afgetrapt met een film over de winnaars van de grotere prijzen en een workshop beslisbomen maken. Daarna konden we de andere genomineerde beter leren kennen onder het genot van een hapje en een drankje. We hebben genoten. NOV bedankt!

Sponsorloop Mudrun
Op 15 juni liepen wij als bestuur een mudrun van 13 kilometer! Het doel was om geld op te halen voor Serve the City om mooie activiteiten van te organiseren. Met dit geld wilden we er ook voor zorgen dat onze opvolgers een bedrag hebben om het jaar mee te starten.
Ondanks de vele modder hebben we het uitgelopen en hiermee een mooi bedrag opgehaald! In totaal hebben we 453 euro opgehaald. Veel dank aan iedereen die gedoneerd heeft!

Contracten tekenen kandidaatsbestuur
Op 18 juni heeft het aankomend bestuur van Serve the City Tilburg hun contracten ondertekend! Hiermee staat het nieuwe bestuur vast en wat een leuk bestuur is het geworden! De aankomende voorzitter is Elin Kloot (tweede van rechts), de aankomende vicevoorzitter is Cris de Vries (tweede van links), de aankomende secretaris is Laura van Gorkom (eerste van rechts) en de aankomende penningmeester is Moniek Broens (eerste van links). Wij willen ze als huidig bestuur alvast veel succes en een mooi jaar toewensen!

Rondleiding La Trappe
Op 19 juni heeft Serve the Grey een rondleiding gedaan bij brouwerij de Koningshoeven, die La Trappe ons had aangeboden. Samen met Stichting Met je hart hebben we genoten van een leuke en interessante rondleiding en hebben we het afgesloten met een lunch bij La Trappe. Dit was ook erg lekker en hebben we samen met elkaar gepraat over van alles en nog wat. Bedankt La Trappe voor het organiseren van zo’n leuke dag!

Kinderfestival
Afgelopen woensdag, 26 juni, vond ons kinderfestival plaats. Samen met de kinderen van de Oekraïne opvang en de BSO hebben we in het stralende weer verschillende spelletjes gespeeld. Er waren waterspelletjes, een stormbaan, een voetbal attractie, Twister XL en glittertattoos aanwezig. Al met al, genoeg voor de kinderen om van te genieten. Dit deden ze ook zeker! Het was heel leuk om samen met hen allemaal verschillende spelletjes te doen en er waren ook veel vrijwilligers die ons hierbij hielpen. Ook was er een limonadekraampje aanwezig van McDonalds. Door het warme weer was dit heel fijn om te hebben, dus bedankt McDonalds! Met een sprankelende glittertattoo gingen de kinderen uiteindelijk vrolijk naar huis en waren we aan het einde gekomen van een geslaagd kinderfestival!

Vooruitblikken…


Elke dinsdag 10:30-12:30 wandelen met ouderen bij verzorgingshuis Boshuis
1    juli              IKook – koken met ouderen
6 en 7 juli         Amarant weekend x Serve the Brave
10  juli              Interne activiteit
10  juli              IKook – koken met ouderen
16  juli              IKook – koken met ouderen
17  juli              Spelletjesmiddag x Serve the Grey

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close