Activiteiten mei

Sponsorloop Mudrun
Op 15 juni lopen wij als bestuur een mudrun van 13 kilometer! Hiermee willen we geld ophalen voor Serve the City om mooie activiteiten te organiseren. Met dit geld willen we er ook voor zorgen dat onze opvolgers een bedrag hebben om het jaar mee te starten.
Mochten jullie ons willen sponsoren, dan kan dat door te doneren! Wij zouden het erg waarderen en alle kleine beetjes helpen. 
Doneren kan via de link!

Seniorenbevrijdingsfestival
Op 5 mei organiseerde Serve the Grey samen met disputen Kater en Luna het seniorenbevrijdingsfestival. Dit was een feest georganiseerd voor ouderen en veteranen om samen de vrijheid te vieren die we hier in Nederland hebben en om er met elkaar over te praten. Dit was erg gezellig. Ook waren er twee zangeressen aanwezig die voor ons kwamen zingen, en en daar hebben we van kunnen genieten, onder genot van taart en koffie. Het was erg gezellig en we hebben goede gesprekken kunnen voeren.

Rondleiding La Trappe
Op 6 mei heeft Serve the Grey een rondleiding gedaan bij brouwerij de Koningshoeven, die La Trappe ons had aangeboden. Samen met Stichting Met je hart hebben we genoten van een leuke en interessante rondleiding en hebben we het afgesloten met een lunch bij La Trappe. Dit was ook erg lekker en hebben we samen met elkaar gepraat over van alles en nog wat. Bedankt La Trappe voor het organiseren van zo’n leuke dag!

Serve the Dinner x T.S.V Plato
Op 15 mei hebben wij samen met studentenvereniging T.S.V. Plato Serve the Dinner georganiseerd. We hebben een High Tea verzorgd voor Sterk Huis met allemaal verschillende soorten hapjes, broodjes en natuurlijk thee. Dit was erg geslaagd en werd ook erg gewaardeerd door Sterk Huis. Het was dus een erg geslaagde activiteit!

 

Green City Tour
Op 15 mei hebben we samen met VSA de jaarlijks terugkerende Green City Tour georganiseerd, waarbij we allerlei duurzame winkels en eettentjes in het centrum van Tilburg bezoeken. Zo hebben we vegan croissants en roze koeken gegeten bij Anne & Max, zijn we langs geweest bij King’s Tailor kledingreparatie, hebben we geshopt bij de ReShare Store en Bliek, kregen we harirasoep bij de CousCousbar, en aten we vegan snacks en fudge bij BijdeT en Focus Foodbar. Om de tour af te sluiten dronken we een biertje bij Steck013. Al met al was het een gezellige middag en hebben we leuke nieuwe plekken ontdekt om te shoppen en te eten!

 

Pubquiz
Op 15 mei hadden we onze interne activiteit voor onze commissievrijwilligers, maar in dit geval was de activiteit open voor iedereen. We hielden namelijk een pubquiz en iedereen was welkom om mee te doen. Hierdoor hadden we ook een grotere opkomst dan normaal, en dit was erg gezellig. Mensen deden fanatiek mee, want op het einde was er natuurlijk ook een prijs te winnen voor het team dat de meeste punten had. Het was een erg geslaagde en gezellige pubquiz!

 

Night University
Op 16 mei vond Night University plaats. Dit is een evenement georganiseerd door Tilburg Universiteit en het is een campus- en wetenschapsfestival. Het thema van dit jaar was feiten en fabels. Op deze avond zijn er lezingen, optredens, workshops, quizzen, rondleidingen en nog veel meer. Ook Serve the City was natuurlijk aanwezig. Wij hadden stellingen waarop mensen konden stemmen of ze dachten dat het waar of onwaar was en dan konden ze een balletje doen in de vaas waarvan ze dachten dat het goede antwoord was. Naderhand gaven wij hen meer uitleg over wat het goede antwoord was. Dit was een erg geslaagde avond en veel geïnteresseerde mensen kwamen bij ons langs en waren ook regelmatig verbaasd over het juiste antwoord bij sommige stellingen. Al met al was het een erg leuke en leerzame avond. 

 

ASVZ Gala
Op 24 mei vond het ASVZ Gala plaats wat is georganiseerd door Serve the Brave in samenwerking met ASVZ. In de ochtend en middag hebben we hapjes gemaakt, zodat we die in de avond konden uitdelen bij het gala. Dit werd erg gewaardeerd en mensen vonden het ook lekker. Ook hadden we een welkomstdrankje gemaakt, zodat mensen daar bij binnenkomst van konden genieten. Ondanks de regen was het een erg geslaagd gala en genoot iedereen er erg van!

 

Vooruitblikken…


Elke dinsdag 10:30-12:30 wandelen met ouderen bij verzorgingshuis Boshuis
3    juni              IKook – koken met ouderen
12  juni              IKook – koken met ouderen
14  juni              Uitreiking NOV prijs
15  juni              Sponsorloop 13 km Mudrun
18  juni              IKook – koken met ouderen
19  juni              Rondleiding La Trappe – Serve the Grey
24  juni              IKook – koken met ouderen
26  juni              Kinderfestival – Serve the Kids
26 juni               TIGEAK feest

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close