Tuinieren met Ouderen

Geschreven door: Ashley van den Adel

 

Maandag 26 april hebben onze commissies Serve the Green en Serve the Grey hun krachten gebundeld. Samen hebben zij een leuke groenmiddag georganiseerd voor de mensen van de Wever de Hazelaar. Dit is een behandel- en revalidatiecentrum waar de gasten tijdelijk verblijven. In kleine groepjes (op afstand en met mondkapjes) hebben zij verschillende activiteiten uitgevoerd. Een paar studenten hebben samen met de mensen uit dit centrum gewerkt in een moestuin of bloempotjes gevuld met plantjes, maar er zijn ook samen groene spelletjes gespeeld! Daarnaast hebben zij als cadeautje alle woonkamers voorzien van bosjes oranje tulpen. De mensen waren erg enthousiast en genoten van het fijne weer die dag, naast alle leuke activiteiten die ze hebben kunnen doen!

Werken in de moestuin:

Bloempotjes vullen:

Groene spelletjes spelen:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close