Wandelen met ouderen

Het wekelijkse wandelen met de ouderen van verzorgingstehuis De Kievitshorst is weer van start gegaan. Elke dinsdagochtend bezorgt een groepje studenten van 10:30u tot 12:00u de ouderen een leuke ochtend met een mooie wandeling. Ook als het weer het niet toelaat om te gaan wandelen staan we voor de ouderen klaar. We drinken dan een kopje koffie of doen een spelletje met ze. Dit is altijd supergezellig en de ouderen zijn altijd erg dankbaar voor onze komst.

Lijkt het jou, je organisatie of vereniging leuk om een keer met ons mee te wandelen? Meld je dan snel aan via deze link! Hopelijk zien we je snel!

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close