Wandelen met de dagbesteding

Al een tijdje wordt er door commissieleden van Serve the Brave om de week op woensdagmiddag van 14:00u tot 15:00u een wandeling georganiseerd met cliënten van dagbesteding de Tongerlose Hoef. De cliënten zijn voornamelijk ouderen met een verstandelijke beperking. Een korte wandeling en een leuk gesprek met de cliënten is een klein gebaar, maar maakt de cliënten toch erg gelukkig. Lijkt het jou leuk om eens gezellig met ons mee te wandelen? Meld je dan snel aan via deze link. Hopelijk zien we je snel!

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close