Activiteiten rondom de feestdagen

2022 is alweer van start gegaan, maar toch willen we nog eens terugblikken op onze activiteiten in december die vooral in het teken stonden van de feestdagen.

Sinterklaasactiviteit Serve the Kids

Op woensdag 1 december vond de sinterklaas viering georganiseerd door Serve the Kids plaats. Het was een leuke middag vol pepernoten, cadeautjes en een gezellige sinterklaas sfeer voor de kinderen! We willen Quiet Nederland en Portagora Tilburg bedanken voor de donatie van de cadeaus en voor het mogelijk maken van deze succesvolle dag!

Sinterklaasactiviteit Serve the Homeless

Op woensdag 1 december zijn er 4 pietjes van de commissie Serve the Homeless op pad gestuurd naar Sterk Huis. Hier hebben ze samen met veel kinderen pepernoten gegeten, naamplaatjes gemaakt en volop gedanst. Al met al was het een leuke middag!

Kerstkaartenactie Serve the Grey

Van 3 t/m 17 december heeft Serve the Grey een kerstkaartenactie georganiseerd, waarbij er kerstkaarten werden verzameld voor eenzame ouderen in verzorgingstehuizen. Iedereen die interesse had in het sturen van een kaartje kon op 3 december bij ons langskomen om een kaartje persoonlijk te schrijven of kon de twee weken na 3 december een tekstje aanleveren of zelf een kaart opsturen die de commissie bij de ouderen bezorgde. Uiteindelijk zijn er 171 kaarten ingezameld en rondgebracht bij ouderen in verschillende verzorgingstehuizen. Iedereen die een kaartje heeft geschreven, bedankt! Dankzij jullie hebben we veel ouderen blij kunnen maken met een mooie kerstwens.

Kerststukjes maken Serve the Grey

Op 8 december heeft de commissie Serve the Grey kerststukjes gemaakt voor de ouderen van verzorgingstehuis de Hazelaar. De ouderen waren ons erg dankbaar hiervoor. Al met al was het een geslaagde activiteit, waarbij we een lach op de gezichten van veel ouderen hebben kunnen toveren!

Koekjes bakken Serve the Brave

Serve the Brave bakte op 23 december koekjes en cakejes voor de gezinnen in het Ronald Mc Donald huis in Tilburg.
Het Ronald Mc Donald huis biedt gezinnen van zieke kinderen een verblijf, zodat ze altijd dichtbij hun zieke kind in het ziekenhuis kunnen zijn. Vooral tijdens de feestdagen is het fijn om dichtbij je zieke kind, broertje of zusje te kunnen zijn. Om deze gezinnen tijdens deze dagen een hart onder de riem te steken bakten de commissieleden van Serve the Brave koekjes en cakejes voor hen.

Speelgoedinzameling Serve the Homeless

Voor de kerstvakantie heeft de commissie Serve the Homeless speelgoed ingezameld voor kinderen in het AZC in Gilze. Afgelopen week hebben zij veel kinderen blij mogen maken met een fantastische opbrengst! Iedereen bedankt voor het doneren en in het bijzonder Big Bazar (Burgemeester Brokxlaan) en kringloopwinkel Tweede Editie voor het zijn van onze inzamelpunten!

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close