Inzamelingsactie Serve the Kids

In Tilburg zijn er veel kinderen die niet genoeg geld hebben om een eigen fiets te kopen. Daarom zet Serve the Kids samen met Stichting Leergeld een fietseninzameling op om deze kinderen toch aan een fiets te kunnen helpen. Stichting Leergeld is een organisatie die kinderen aan spullen helpt die ze dagelijks nodig hebben op school waarvoor ze niet genoeg geld hebben om het zelf te kunnen kopen. Verder betrekt Stichting Leergeld deze kinderen bij buitenschoolse en binnenschoolse activiteiten. Ze bieden de kinderen dus materiële of financiële ondersteuning. Op dit moment staan er ongeveer 150 kinderen op de wachtlijst voor het bemachtigen van een fiets. Het gaat hierbij om kinderen van 4 t/m 18 jaar oud. Heb jij thuis nog een kinderfiets staan en wil jij een van de kinderen graag aan een fiets helpen? Doe dan mee met onze inzamelingsactie! Mocht je niet in het bezit zijn van een fiets die je kan missen, dan zijn fietsaccessoires ook altijd goed. Denk bijvoorbeeld aan fietslampen of een bandenplak setje. De inzamelingsactie loopt t/m mei 2022 en de spullen kunnen ingeleverd worden bij Kringloopwinkel La Poubelle.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close