Activiteiten in April

In de afgelopen maand stonden er weer veel leuke activiteiten op de planning. Benieuwd naar wat we allemaal hebben georganiseerd? Lees dan snel verder!

 

Workshop Blauwe Maan

Op 12 april organiseerde Serve the Wisdom in samenwerking met Fractie SAM een workshop met De Blauwe Maan. De Blauwe Maan is een organisatie die hulpverlening biedt aan slachtoffers van seksueel geweld en hun naasten. Luna en Corinne gaven een workshop over seksueel grensoverschrijdend gedrag en victim blaming en vertelden wat deze termen precies inhouden. Er ontstonden mooie gesprekken tussen de deelnemers en er werd meer bewustwording gecreëerd over hoe pijnlijk victim blaming kan zijn voor slachtoffers van seksueel geweld. De workshop werd afgesloten met een lunch, geregeld door Wijkcentrum de Poorten. We willen de deelnemers van deze workshop bedanken voor hun aanwezigheid en hun aandacht voor dit belangrijke onderwerp.

Paasactiviteit Serve the Kids

Afgelopen woensdag 13 april is Serve the Kids naar buurthuis Jeruzalem gegaan om hier samen met R-Newt een paasactiviteit te organiseren. Tijdens deze activiteit hebben de kinderen paaseieren geschilderd, werden ze geschminkt, mochten ze zelf de paaseieren zoeken samen met de paashaas en hebben ze genoten van de vele chocoladepaaseitjes. Het was ondanks het slechte weer een geslaagde middag met veel enthousiaste kinderen die genoten hebben van deze activiteit.

Vrijwilligersactiviteit #4

Op vrijdag 15 april was het alweer tijd voor onze 4e vrijwilligersactiviteit. Dit keer stond er een sportieve activiteit op de planning, namelijk: boulderen bij Block013. Ondanks de spierpijn de dag erna was het wederom een geslaagde activiteit!

TUC voor Tilburg dag

Op woensdag 20 april stond de TUC voor Tilburg Dag weer op de planning. Op deze dag hebben we samen met onze vrijwilligers en veel andere studenten veel mooie activiteiten neergezet. Serve the Grey bezorgde samen met T.S.R. Vidar ouderen uit verschillende verzorgingstehuizen een leuke dag door een spelletjesmiddag/bingo te organiseren. Serve the Green organiseerde daarnaast samen met VSA een community clean up. Serve the Brave wandelde weer met de dagbesteding. Verder is Serve the Gentle een kaartenactie gestart, waarbij studenten op de campus van Tilburg University zelf kaartjes konden schrijven voor eenzame jongeren. Tenslotte hielp Serve the Homeless een handje bij de Voedselbank in Tilburg. Al met al was het een geslaagde dag, waarop we veel moois konden betekenen!

Oud Hollandse Spelmiddag

Afgelopen maandag stond er een oud Hollandse spelmiddag op de planning met de cliënten van ASVZ. De commissieleden van Serve the Grey en Serve the Brave en de studenten van Via Fidei hebben de leukste spellen uit de kast getrokken, zoals: sjoelen, blikgooien en memory. De cliënten deden fanatiek mee en hebben een leuke middag gehad!

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close