Activiteiten mei

In de maand mei zijn er weer veel leuke activiteiten georganiseerd. Benieuwd naar de activiteiten? Lees dan snel verder!

Benefiet muziekbingo Serve the Homeless

Vorige maand heeft Serve the Homeless voor hun benefietactiviteit een SUMMER MUSIC BINGO georganiseerd. Het was een enorm gezellige en geslaagde avond waar hard werd gezongen en veel werd bijgekletst. De liedjes waren, met het heerlijke weer van de aankomende weken in aantocht, allen in teken van de zomer. De opbrengsten voor deze muziekbingo gaan naar een activiteit met Traverse, een lokaal opvanghuis voor thuis- en daklozen. Gefeliciteerd aan de winnaars van de bingo en bedankt aan alle aanwezigen en aan Café Bolle voor het mede mogelijk maken van deze fantastische avond!

Seniorenbevrijdingsfestival

Op 5 mei vierde Serve the Grey de vrijheid tijdens het Senioren Bevrijdingsfestival! Samen met de organisatie van het Studentenbevrijdingsfestival gingen we onder het genot van een drankje en een gebakje met ouderen in gesprek over vrijheid. Hieruit kwamen de mooiste gesprekken voort over wat vrijheid in onze samenleving betekent, zowel voor studenten als voor ouderen. We willen de studenten en ouderen die aanwezig waren van harte bedanken voor hun komst. Het was een geslaagde ochtend!

Serve the Dinner

Op 6 mei stond er een activiteit op de planning die elk jaar terugkomt, namelijk: Serve the Dinner. Op deze dag hebben we samen met T.S.V. Plato kinderen met een verstandelijke beperking van Amarant in het zonnetje gezet. De middag begon met het doen van leuke spelletjes en knutselen. Daarna werd de activiteit afgesloten met pannenkoeken eten. Iedereen kon zijn of haar pannenkoek helemaal naar wens versieren. Dit leverde dan ook de mooiste creaties op. De kinderen hebben enorm genoten van deze middag, dus wederom was het een leuke activiteit!

Bekendmaking Kandidaatsbestuur 2022-2023

Met gepaste trots stellen wij graag het kandidaatsbestuur X voor collegejaar 2022-2023 aan jullie voor:
• Voorzitter: Sanne Nagtzaam
• Vicevoorzitter: Hannah Kristalijn
• Secretaris: Sanne Vonken
• Penningmeester: Inge Bril
• PR-Commissaris: Kiara HardusWij zijn nu al super trots op jullie en willen jullie alvast enorm veel succes en plezier wensen komend jaar!
Per 1 augustus zal bestuur IX aftreden en zal bestuur X plaatsnemen.

Benefietveiling Serve the Kids

Afgelopen woensdag 18 mei had de commissie Serve the Kids haar benefietactiviteit bij Café Bolle. Veel leuke gesponsorde producten werden daar geveild en hier is een mooi bedrag van €568 mee opgehaald! Het was een enorm geslaagde avond!

Vrijwilligersactiviteit #5

Op maandag 16 mei was het alweer tijd voor onze vijfde vrijwilligersactiviteit. Dit keer hebben we de longen uit ons lijf gezongen tijdens een avondje karaoke. Het was weer een gezellige avond!

Night University

Afgelopen week was Serve the City Tilburg aanwezig op Night University 2022. Op deze avond was ons doel bewustzijn te creëren onder de bewoners in Tilburg over duurzaamheid. Het was een geslaagde avond waarop we veel bezoekers iets mee konden geven over duurzaamheid.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close