Activiteiten december

In de maand december zijn er weer veel leuke activiteiten georganiseerd. Benieuwd naar de meest recente activiteiten van dit jaar? Lees dan snel verder!

 

Even voorstellen…

De komende maanden worden om de beurt de bestuursleden van dit jaar voorgesteld. Kort wordt wat verteld over onze functies en geven wij een kijkje in ons dagelijks leven!

Ik ben Hannah, 21 jaar en studeer alweer meer dan 4 jaar journalistiek. Ik kom uit het mooie Zeeland, maar woon al 3 jaar op ‘Huize Vertraging’ met 4 hele leuke huisgenoten. Ik houd van een goed boek, spelletjes en een lekker speciaal biertje. Daarnaast ben ik actief bij Navigators, waar je me ook een groot deel van de tijd kan vinden!

Als Vice-Voorzitter mag ik me dit jaar bezig houden met de uitbreiding naar het HBO en MBO, loop ik acquisitie en houd ik contact met de vrijwilligers. Lekker gevarieerd dus, waardoor mijn weken nooit saai zijn!

Pepernoten voor het Ronald McDonaldhuis

Niet alleen in het huis van Sinterklaas werd er driftig pepernoten gebakken dit jaar, de commissieleden van Serve the Brave waren ook in de weer in de keuken! Op 2 december verzamelde zij zich in de keuken van wijkcentrum ‘de Poorten’ vol goede moed om een lading pepernoten te bakken. De pepernoten bleken, ondanks het gebrek aan gluten of lactose, enorm smakelijk!

De dag erop hebben twee van de commissieleden de enorme lading kruidige koekjes afgegeven bij het Ronald McDonaldhuis, gelegen naast het ETZ ElisabethZiekenhuis. Het Ronald McDonaldhuis biedt een plek voor rust en ontspanning aan ouders waarvan de kinderen in het ziekenhuis liggen om verschillende (medische) redenen.

 

Fietsen voor het milieu

Dinsdag 6 december stond commissie Serve the Wisdom op de universiteit met fietsen om plastic te recyclen. Door te fietsen breken zij de flesjes af tot materiaal om lampen mee te maken. Zo recycleden zij onbruikbaar plastic tot een mooie kroonluchter. In totaal zijn er door enthousiaste studenten voor drie lampen aan materiaal kapot gefietst! Meer info over dit project is te vinden op @vanpetnaarpret of op www.kroonluchter013.nl

Oliebollen van La Trappe

Op 30 en 31 december waren er weer oliebollen af te halen bij La Trappe! Deze oliebollen werden gebakken volgens receptuur van de koks van het Proeflokaal en hierin is de subtiele maar unieke smaak van La Trappe Blond te proeven! De oliebollen waren op te halen bij het Proeflokaal van Bierbrouwerij de Koningshoeven en per verkochte zak oliebollen gaat er €2,50 naar Serve the City Tilburg.

Op de ophaaldagen hebben Sanne, Inge, Hannah en Zandra het ophalen van de oliebollen in goede banen geleid. Het harde werken werd die dag nog afgesloten met, uiteraard, een La Trappe biertje!

Vooruitblikken…
5 januari Pannenkoeken bakken bij Villa Pardoes – Serve the Brave
16 januari Blue Monday – Serve the Wisdom
januari Spelletjesmiddag – Serve the Kids

Serve the Festivities!
In verband met de feestdagen zullen wij een korte adem pauze inlassen vanaf 24 december tot en met 8 januari. Na deze periode zullen wij weer contact opnemen met allen die in de tussentijd bericht hebben.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close