Activiteiten januari

In de maand januari zijn er weer veel leuke activiteiten georganiseerd. Benieuwd naar de meest recente activiteiten van dit jaar? Lees dan snel verder!

 

Even voorstellen…

De komende maanden worden om de beurt de bestuursleden van dit jaar voorgesteld. Kort wordt wat verteld over onze functies en geven wij een kijkje in ons dagelijks leven!

Hee! Ik ben Sanne, 20 jaar en zit momenteel in het derde jaar van de bachelor psychologie. Ik kom oorspronkelijk uit Zegge, een dorpje vlak bij Roosendaal, maar woon al ruim 2 jaar in Tilburg in het altijd gezellige ‘Huize Dikke Duif’.

Ik vind het leuk om muziek te maken, hard te lopen en mijn untappd verder aan te vullen met speciaalbiertjes. Verder zit ik bij studentenvereniging Plato, waar ik actief ben bij damesdispuut DOT..

 

Kerstkaartjes tegen eenzaamheid

Voor velen is kerst een tijd van samenzijn, maar voor veel ouderen is dit helaas niet het geval. Om hen toch een hart onder de riem te steken tijdens de feestdagen hebben de commissieleden van Serve the Grey kerstkaartjes geschreven voor eenzame ouderen.

 

Pannenkoeken voor Villa Pardoes

Op 5 januari doken de commissieleden van Serve the Brave de keuken van Villa Pardoes in. In twee uur tijd hebben zij genoeg pannenkoeken gebakken om de 12 gezinnen van Villa Pardoes te kunnen serveren. Aan het einde aten zij natuurlijk een hapje mee!

Villa Pardoes biedt kinderen met ernstige ziektes en hun gezinnen de mogelijkheid om even tot rust te komen. De verblijfkamers zijn zo gebouwd dat aan alle zorgbehoeftes kan worden voldaan. In het luxe vakantiehuis gelegen naast de Efteling, kunnen de kinderen, broertjes en zusjes maar ook vriendjes en vriendinnetjes genieten van  gewoon weer even kind zijn!

 

Blue Monday

Op maandag 16 januari heeft Serve the Wisdom samen met studenten van Fontys journalistiek een positieve draai proberen te geven aan Blue Monday. In de lunchpauze hebben ze appels en kaarten uitgedeeld, waarbij de kaart geschreven konden worden aan iemand die wel een steuntje in de rug kon gebruiken. Veel studenten waren blij met de appel en hebben de kaart weer doorgegeven aan een vriend of vriendin!
Mocht jij nog iemand kennen die een steuntje in de rug kan gebruiken? Kom dan een kaartje halen op onze bestuurskamer in het Esplanade gebouw op de campus nummer 205!

 

Kids knutsel activiteit

Op 30 januari verzamelden de commissieleden van Serve the Kids zich bij het oude GGD pand aan Ringbaan West. Dit oude pand is omgetoverd tot een opvang waar vluchtelingen uit Oekraïne worden opgevangen. In de middag kwamen de kartelscharen en lijmstiften naar boven en is er druk geknutseld! Het contact was lastig door de taalbarrière, maar middels moderne technologie, handgebaren en simpelweg voordoen is het allemaal toch goedgekomen. Samen met de kinderen zijn er ook bootjes en vliegtuigjes gevouwen, hier heb je gelukkig weinig verbale communicatie voor nodig. Aan het eind van de activiteit zijn de knutselspullen achter gelaten zodat de kinderen op een later moment verder kunnen met knutselen!

               

 

Vooruitblikken…
7 februari            Moskee Tour  – Serve the Wisdom
15 februari          Interne activiteit Pre Carnaval Karaoke Cantus
21 februari          Carnaval activiteit – Serve the Kids
27 februari          Rondleiding bij La Trappe met lunch – Serve the Grey

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close