Activiteiten februari

In de maand februari zijn er weer veel leuke activiteiten georganiseerd. Benieuwd naar de meest recente activiteiten van dit jaar? Lees dan snel verder!

 

Moskee Tour

Dinsdag 7 februari mochten we met een groep studenten de Süleymaniye moskee bezoeken. We kregen een rondleiding door het prachtige gebouw, waarin, naast een gebedsruimte, een kapper, winkel en samenkomstruimtes te vinden zijn. We kregen uitleg over de functie van de moskee en wat de islam precies inhoudt. Voor veel mensen was dit een eyeopener en mooie ervaring!

 

 

Pubquiz

Op 15 februari was het tijd voor de tweede interne activiteit. De competitiviteit van de commissieleden werden op de proef gesteld tijdens een Pubquiz. De Pubquiz begon met een aantal vragen gerelateerd aan carnaval. Wist jij bijvoorbeeld dat ‘carnaval’ het wegnemen van vlees betekent? De teams waren aan elkaar gewaagd en uiteindelijk was de laatste ronde bepalend.

De winnaars gingen niet met lege handen naar huis. Het winnende team mocht genieten van een overheerlijk uitgebreid bittergarnituur. Ook werd er een prijs uitgereikt voor de best verkleedde commissielid. De prijs bestond uit het meest klassieke Tilburgse carnavals drankje: Schrobbeler!

 

Spelletjesmiddag

Tijdens de week van carnaval was er gelukkig ook nog tijd om voor de kinderen van Quiet een leuke activiteit neer te zetten. De commissieleden zette deze kinderen in het zonnetje middels een middag vol spelletjes en schminken.

 

Pannenkoeken Kids

Ook de commissieleden van Serve the Kids waren deze maand welkom bij VillaPardoes. Hier hebben zij samen met de vrijwilligers van Villa Pardoes pannenkoeken mogen bakken voor de gezinnen die te gast waren in het hotel.

 

Lunch bij La Trappe

Op maandag 27 februari waren 10 ouderen welkom bij het proeflokaal van La Trappe Brouwerij de Koningshoeven. Hier werden ze ontvangen met koffie en warme appeltaart, hierna werden ze rondgeleid en leerden ze alles over trappistenbier. Na de rondleiding en een informatieve film konden de ouderen genieten van een uitgebreide lunch. In april en mei zijn er nogmaals twee groepen ouderen welkom voor een onvergetelijke middag!

                                       

 

Vooruitblikken…
9 maart            Sustainable City Tour  – Serve the Wisdom x VSA
22 maart          Wandelende Bingo bij de Hazelaar – Serve the Brave
? maart             Muziekbingo – Serve the Grey

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close