Activiteiten maart

In de maand maart zijn er weer veel leuke activiteiten georganiseerd. Benieuwd naar de meest recente activiteiten van dit jaar? Lees dan snel verder!

 

Startschot bestuurswerving

Vanaf nu zijn de sollicitaties open voor de bestuursfuncties. Je kan je aanmelden door een mail met daarin je CV en (korte) motivatiebrief te sturen naar voorzitter@servethecitytilburg.nl.

Bij verdere vragen kan je gerust mailen of langskomen voor een koffietje in kamer E 205 van het Esplanade gebouw.

 

Etiquette diner

Elk jaar organiseren we samen met Fractie Front het etiquette diner. Op deze avond worden tussen de gangen door de etiquettes van het dineren uitgelegd door rector magnificus Wim van de Donk.

Met het kopen van een kaartje betalen de gasten mee aan het opzetten van een activiteit van Serve the City Tilburg. Dit jaar is ervoor gekozen om het bedrag te gebruiken voor het Amarant weekend. Het opgehaalde bedrag was niet minder dan €1310,69 euro!

 

Februaricongres

Elk jaar organiseren zes studenten van TSR Vidar Tilburg het Februaricongres. Dit jaar op 6 maart was het thema: contrast, en wat is nou een groter contrast dan vrijwilligerswerk en een reguliere baan! Er waren verschillende sprekers, cursussen en een informatie markt. Op de informatiemarkt hebben wij de kans gehad om studenten meer te vertellen over vrijwilligerswerk en ze te enthousiasmeren. Dit hebben we gedaan door de studenten zelf ideeën voor activiteiten te laten bedenken voor verschillende doelgroepen.

 

Green City Tour

Op donderdag 9 maart hebben we allerlei duurzame winkels en eettentjes ontdekt tijdens de Green City Tour. We dronken een kopje fairtrade koffie bij Locals, hoorden het verhaal achter de peper en zout stelletjes bij Bliek, kregen harirasoep bij de Couscousbar en hebben geshopt bij de Reshare store. Om de tour af te sluiten dronken we een biertje bij Focus Foodbar en Steck. Al met al was het een gezellige middag en hebben we leuke nieuwe plekken ontdekt om te shoppen en te eten!

 

Experience your future
Studievereniging Complex organiseerde op 14 maart de Experience Your Future markt. Tijdens dit jaarlijks terugkomend evenement krijgen bezoekers informatie over psychologie en verschillende baanmogelijkheden. Naast de 12 sprekers was er ook een informatiemarkt waar wij samen met andere vrijwilligersorganisaties alles mochten vertellen over wat wij zoal doen.

 

Traverse activiteit x Navigators X Complex

Samen met Complex en Navigators Tilburg werd op 22 maart een activiteit bij Traverse georganiseerd! De kinderen organiseerden zich bij locatie de Bron. Hier werden verschillende spelletjes gedaan, zoals: blikgooien, bowlen, knutselen, 30 seconds. De kinderen kregen na het drukke rondrennen natuurlijk ook ranja en snoepjes.

 

Hazelaar wandelbingo
Op 22 maart trok Serve the Brave de wandelschoenen aan en organiseerden we een wandelbingo bij de Hazelaar. Ondanks het aangekondigde slechte weer trokken we er met in totaal 80 ouderen, familieleden en vrijwilligers op uit om een wandelbingo te spelen. De deelnemers moesten speuren naar onder andere reigers, roze sjalen en politie wagens. Uiteindelijks waren we allemaal winnaars en werden alle deelnemers met wat lekkers en wat leuks naar huis gestuurd!

 

Vooruitblikken…
4 april              Paas knutsel activiteit bij de Hazelaar – Serve the Brave
5 april              Paas knutselen – Serve the Kids
5 april              Bejaarden en buddy speeddaten – Serve the Grey x Odulphuslyceum
5 april              Symposium Sustainability on a budget – Serve the Wisdom x Studium Generale
12 april            Rondleiding bij La Trappe met lunch – Serve the Grey
20 april            Koningsdag – Serve the Grey x Kids
26 april            Clean up Day – Serve the Wisdom

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close