Activiteiten april

In de maand april zijn er weer veel leuke activiteiten georganiseerd. Benieuwd naar de meest recente activiteiten van dit jaar? Lees dan snel verder!

Paasknutselen Hazelaar

Op 5 april was Serve the Brave weer welkom bij de Hazelaar voor een activiteit. Dit keer hebben de cliënten in het thema van pasen kippen beschilderd. De cliënten gingen druk in de weer met verf, stickers en glitters. Het was onwijs leuk om te zien wat voor creatieve knutsels er uit zijn gekomen!

 

 

 

Symposium: Sustainability on a budget

Serve the Wisdom heeft ook dit jaar weer een symposium georganiseerd. Het thema was “Sustainability on a budget”. Samen met Studium Generale zijn er 2 docenten van de Universiteit uitgenodigd om vanuit hun vakgebieden (economie en psychologie) iets te vertellen over dit thema. Hier kwamen interessante praatjes uit over ongelijkheid, duurzaam leven en het beliefsystem achter vlees eten. Daarnaast heeft Elisah Pals ons ook wat verteld over Zero Waste leven!

 

Paasknutselen Kids

Op 5 april hebben de commissieleden van Serve the Kids geknutseld met kinderen die aangesloten zijn bij jongeren werk R-Newt. Samen hebben zij bij wijkcentrum Spijkerbeemden verschillende paasknutsels in elkaar gezet, zoals eitjes schilderen en kleurplaten inkleuren.

                                   

 

Ouderen en Buddy speeddaten

Op 5 april heeft Serve the Grey een speeddate diner gehad met 6 ouderen van Het Laar. Dit was een project georganiseerd door drie studenten van het Odulphuslyceum in samenwerking met R-newt. Ieder gerecht of drankje wisselden de studenten van Serve the Grey door naar een nieuwe oudere, om zo aan het eind van de avond alle ouderen een keertje gesproken te hebben. Het was een geslaagde avond met heerlijk eten en goede gesprekken!

 

 

Rondleiding en Lunch bij La Trappe

Op 12 mei waren de ouderen van Stichting Met je hart weer uitgenodigd bij het La Trappe proeflokaal. Ze hebben een heerlijke lunch gegeten en een uitgebreide rondleiding gehad!

                                       

 

Koningsdag Oekraïne

Voor koningsdag is er door Serve the Kids weer een activiteit georganiseerd bij de Oekraïneopvang. Samen met dagvrijwilligers werden er verschillende oud Hollandse spelletjes gespeeld, zoals sjoelen, blikgooien en zaklopen. Twee dagvrijwilligers spraken gelukkig Oekraïens, waardoor de communicatie erg soepel liep. Er waren dit keer ook andere locaties uitgenodigd en de activiteit was een groot succes!

 

 

 

Scootmobiel cursus

Op 25 april heeft Serve the Brave een scootmobiel cursus ontvangen georganiseerd door Toegankelijk Tilburg. Door deze cursus kunnen de commissie leden binnenkort helpen met het verzorgen van vergelijkbare cursussen aan inwoners van Tilburg. Helaas durven veel mensen met een scootmobiel deze niet of weinig te gebruiken. Dat is zonde. Met een extra uitleg hopen we deze mensen weer zekerder te maken en te zorgen die iedereen kan gaan en staan waar die maar wilt!

 

 

TUCforTilburg day

Op 26 april was het de TUCvoorTilburg dag. Op deze dag zetten groepen studenten zich door heel Tilburg in voor verschillende doelgroepen in de stad. Zo hebben wij een spelletjesmiddag georganiseerd waar ouderen en kinderen samen kwamen om te sjoelen, knutselen, cupcakes te versieren en meer!

 

 

Vooruitblikken…
1 mei               Discofeestje bij Quiet – Serve the Kids
2 mei               Spelletjesmiddag bij ASVZ – Serve the Brave
3 mei               Activiteit bij Huiskamer voor pleegkinderen – Serve the Kids
5 mei               Senioren bevrijdingsfestival – Serve the Grey
7 mei               Kijk, Doe en Beleefevent Amarant Rijsbergen – Serve the Brave
10 mei             Meehelpen wandeldriedaagse Hazelaar – Serve the Brave
15 mei             Serve the Dinner – Serve the Grey x Plato
17 mei             Pride get together – Serve the Wisdom x Umbrella Association
21 mei            Clean up day – Serve the Wisdom

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close