Activiteiten juli

In de maand juli zijn er weer veel leuke activiteiten georganiseerd. Benieuwd naar de meest recente activiteiten van dit jaar? Lees dan snel verder!

 

Bedanken La Trappe

Op 3 juli zijn we langs La Trappe Koningshoeven geweest om een bedankje af te geven. Afgelopen collegejaar heeft La Trappe ons niet alleen gesponsord, maar ons ook driemaal een rondleiding door de brouwerij gegeven. Samen met ouderen van Met je Hart Tilburg kregen we rondleidingen met daarna een heerlijke lunch.

Wij zijn La Trappe ontzettend dankbaar en kijken uit naar de voortzetting van de samenwerking volgend jaar. Proost!

 

Bowlen DIO

Op 4 juli waagde Serve the Brave een duik in het diepe en gingen zij bowlen met zwemclub DIO. DIO organiseert elke zaterdagochtend zwemles voor kinderen en op zondagochtend voor volwassenen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking.

Samen met begeleiding hielpen de commissie leden met het bowlen, wat soms toch een behoorlijke uitdaging bleek! Want hoe bowl je eigenlijk als je geheel blind bent? Met wat hulpstukken was het alsnog een groot succes en werd er afgesloten met een gezamenlijk hapje eten.

 

 Amarant Weekend

Net zoals vorig jaar heeft Serve the Brave op 8 en 9 juli weer het Amarant weekend kunnen organiseren! Verspreid over twee dagen werden ongeveer 300 cliënten, begeleiders, naasten en medewerkers van Amarant verwelkomt op het Daniël de Brouwerpark.

Elk tijdslot begon met een circusact van twee echt circus artiesten en werd vervolgd met workshops buiten de tent. Naast de activiteiten was er ook een ijskraam, knutseltafel en een professionele schmink/grime artiest. Mede dankzij de opbrengst van het Etiquettediner hebben we dit fantastische evenement vorm kunnen geven!

 

Levend Cleudo
Op 11 juli hebben Serve the Kids en Serve the Brave een potje Levend Cluedo georganiseerd voor 71 kinderen. De kinderen van het Onderwijs Centrum Leijpark konden hints over een gestolen voorwerp verzamelen middels opdrachten uit te voeren bij de dertien vrijwilligers die zich hadden verstopt in de school. Het was een leuke en uitdagende middag waarin er goed werd samengewerkt om de dief op te sporen!

 

Afscheid bestuur X

Vanaf vandaag, 1 augustus, leggen wij als tiende bestuur onze taken neer en neemt Bestuur XI het stokje van ons over. Wij hebben onwijs genoten van het afgelopen jaar en alle mooie ervaringen die we hebben mogen ervaren. Het contact met de doelgroepen was een unieke ervaring die we altijd zullen onthouden!

Wij hebben onwijs veel vertrouwen in onze opvolgers en wensen hen het allerbeste toe!

 

 

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close