Activiteiten juni

In de maand juni zijn er weer veel leuke activiteiten georganiseerd. Benieuwd naar de meest recente activiteiten van dit jaar? Lees dan snel verder!

 

Kaartjes voor vluchtelingen uit Oekraïne

Op 6 juni stonden we op de campus van hogeschool Fontys. We vroegen de studenten hier om opbeurende kaartjes te schrijven aan vluchtelingen uit Oekraïne. De kaartjes zullen we  langsbrengen bij het opvangcentrum bij ringbaan zuid

 

 

Petje Af X Ontdekkingsstation013

In samenwerking met Petje Af hebben wij op zowel 7 als 14 juni een activiteit georganiseerd. We zijn twee keer bij Ontdekkingsstation in Tilburg geweest.    Op 7 juni hebben we samen met de kinderen een kettingreactie gebouwd. De kinderen moesten allemaal hun eigen tafel volbouwen en uiteindelijk moesten ze ook de tafels met elkaar verbinden, zodat er 1 lange kettingreactie ontstond.

Op 14 juni hebben we bij het ontdekkingsstation een lego workshop. gegeven. De kinderen moesten in groepjes van 2 allemaal een voertuig bouwen en deze ook zelf programmeren. Het was een uitdagende maar succesvolle opdracht.

 

 Serve the Diner x T.S.V. Plato

Ook dit jaar is er in samenwerking met T.S.V. Plato weer een Serve the Dinner georganiseerd. Dit keer was er op 15 juni een high tea in wijkcentrum de Poorten. Hier hebben welgeteld 18 ouderen kunnen genieten van allerlei hapjes en een kop koffie of thee. Het was een geslaagde middag!

 

 

 

Muziekbingo
Op woensdag 21 juni stond er een muziekbingo op het programma bij het ouderen verzorgingstehuis het Boshuis. Er werd fanatiek mee gespeeld door de bewoners, maar ook mee gezongen met de bekende nummers! Het was een muzikale middag, waarbij de winnaars er vandoor gingen met een leuke prijs.

 

Kinderfestival

In verband met de warmte stond het kinderfestival dit jaar in het thema van waterspelletjes. De 110 leerlingen van Hubertus van groep 5 tot en met 8 zijn naar het Westerpark gekomen om daar een dag vol plezier te beleven. Na een gezamenlijk spel werden de leerlingen opgesplitst in 5 groepen waarna ze steeds door wisselden. De middag werd afgesloten met een verkoelend ijsje.

 

 

Beekse Bergen

Op 17 juni vertrok Serve the Kids met een bus gevuld met 55 ouders en kinderen naar Speelland van de Beekse Bergen. Waarbij de een lekker de hele dag aan het strand heeft gezeten ging de ander juist zoveel mogelijk doen. Zo is er gewaterfietst, gemidgetgolfd, en lekker gezwommen. De gezinnen waren allemaal bewoners van opvanghuizen voor Oekraïnse vluchtelingen in Tilburg. Het was een leuke en zonnige middag!

 

Duurzaamheidsochtend @Campus013

Op 20 juni organiseerde Serve the Wisdom in samenwerking met stagiaire Femke een duurzaamheidsochtend bij Campus013. Tijdens deze ochtend zijn er 3 bedrijven langsgekomen die allemaal een workshop in het kader van duurzaamheid organiseerden. Zo vertelde Contour de Twern iets over de Sustainable Development Goals, Kwam het ontdekstation langs om te laten zien hoe techniek bij kan dragen aan het afvalprobleem en vertelde VSA Tilburg hoe je op het gebied van eten duurzamer kan leven. Het was een geslaagde ochtend waarbij de leerlingen echt aan het denken zijn gezet over duurzaamheid!

              

Vooruitblikken…
4 juli                  Bowlen – Serve the Brave
8 juli                  Amarant Circus Weekend – Serve the Brave
9 juli                  Amarant Circus Weekend – Serve the Brave
11 juli                Levend Cluedo OCL – Serve the Brave
11 juli                Laatste keer wandelen Boshuis – Serve the Grey
12 juli                Laatste keer wandelen Tongerlose Hoef – Serve the Brave
13 juli                Afsluitende interne activiteit
14 juli                Buddy BBQ – Serve the Grey

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close