Activiteiten september

Begin schooljaar en nieuw bestuur

Op 28 augustus begon dit jaar het nieuwe schooljaar voor de universiteitsstudenten en was dit ook meteen de start van ons bestuursjaar voor Serve the City. We zijn er erg enthousiast aan begonnen en kijken uit naar een leuk en leerzaam jaar!

 

TUC 

Op 6 september vond dit jaar de TUC plaats. Met de hulp van alle vrijwilligersacties die georganiseerd zijn door de mensen die aanwezig waren op de TUC, is er een mooi bedrag opgehaald. Hierdoor heeft Serve the City een mooi bedrag van de TUC ontvangen, waar weer mooie activiteiten van kunnen worden georganiseerd! Verder was de TUC een geslaagd feest en heeft iedereen, inclusief de vrijwilligers, het oud bestuur van Serve the City, en wij, een erg leuke tijd gehad.

 

CZ Tilburg Ten Miles

Op 24 september heeft Serve the City de eer gekregen van CZ Tilburg om het startschot te geven bij de CZ Tilburg Ten Miles. Dit was een hele eer en erg bijzonder om te doen. Alle lof naar de mensen die mee hebben gedaan aan de CZ Tilburg Ten Miles!

 

 

 

IKook

Vorige week is IKook weer begonnen en is er genoten van een diner, samen bereid door de ouderen en de vrijwilligers. Wil jij nou ook een keer samen koken met ouderen en meehelpen met IKook? Schrijf je dan nu in via de link!

 

Vooruitblikken…

  • Elke dinsdag, 10:30-12:00: wandelen met ouderen bij verzorgingshuis Boshuis
  • 14 oktober: Uitstapje Beekse Bergen x Oekraïneopvang – Serve the Kids

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close